VOJVOTKINJA VOLI KUHATI

KATE MIDDLETON OTKRILA JEDNU OD PRVIH RIJEČI KOJU JE IZGOVORIO PRINC LOUIS Nije ni 'mama' ni 'tata', nego ime poznate televizijske kuharice

 Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea otkrila je da je jedna od prvih riječi koje je izgovorio njezin sin, princ Louis, bila "Mary" jer je dom nje i princa Williama pun kuharica autorice Mary Berry, zvijezde kulinarske emisije "The Great British Bake Off", piše Daily Mail.

Vojvotkinja Kate tu je informaciju otkrila u BBC-jevoj specijalnoj božićnoj emisiji "A Berry Royal Christmas" koja će se emitirati u ponedjeljak 16. prosinca.

Emisija je snimljena u domu Williama i Kate, a u njoj će gledatelji moći vidjeti kako Berry i kraljevski par kuhaju prigodna blagdanska jela za 150 djelatnika raznih dobrotvornih organizacija koje podržavaju, a koji će Božić provesti pomažući potrebitima.

"Jedna od prvih riječi koje je Louis izgovorio bila je Mary jer sa svojom visinom taman može vidjeti kuharice koje se nalaze na našoj polici s knjigama u kuhinji", rekla je vojvotkinja Berry. "Djecu fasciniraju lica, a vaše je lice na svim naslovnicama vaših knjiga pa bi rekao 'to je Mary Berry'... sigurno bi vas prepoznao kada bi vas danas ugledao."

Princ Louis najmlađi je sin vojvode i vojvotkinje od Cambridgea. Mladi se princ ove se godine prvi puta pojavio u javnosti s ostatkom kraljevske obitelji kada je kraljica Elizabeta II u lipnju službeno proslavila svoj 93. rođendan.

Berry je nakon snimanja specijalne božićne emisije rekla da se divi ljubavi koju Kate i William pokazuju jedno drugom. Usporedila ih je čak s golubovima, poznatim romantičarima životinjskog carstva koji cijeli život imaju samo jednog ljubavnog partnera.

"Oni su pravi golupčići. Kada su zajedno, on joj stalno dodiruje ruku, gleda je i smije se. Ona je ista. Jako su prirodan par", rekla je Berry. "Lako je vidjeti zašto je William toliko ponosan na Catherine."

Kulinarska zvijezda otkrila je i da je emisija bila Williamova ideja te da ju je on pozvao da sudjeluje. "Pomislila sam na sve one koji svoje vrijeme daju drugima i smatrala sam da bi bilo lijepo napraviti nešto za njih. Pohvalila sam mu ideju", dodala je.

Kulminacija emisije bit će raskošna večera tijekom koje će se posluživati jela s jelovnika koji je Berry sukreirala s Nadiyjom Hussain, pobjednicom šeste sezone emisije "The Great British Bake Off".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:26