DOGOVOR IZ OČAJA

Katie Holmes ni pet godina nakon rastave ne smije biti u vezi s drugim muškarcima?!

 Getty Images / Getty Images

Iako se o vezi Katie Holmes i Jamieja Foxxa nagađa već pune tri godine, ni s jedne ni s druge strane dosad nije potvrđeno da je to zbilja tako. A kako piše Radar Online, postoji i razlog zašto je tako. Naime, prema tajnom ugovoru koji je sklopila s Tomom Cruiseom nakon rastave, glumica službeno u vezi s drugim muškarcima smije biti tek od 2017. godine.

- U ugovoru koji je Katie potpisala, stoji da ne smije pričati o Tomovoj privrženosti scijentologiji, ali i da ne smije javno biti u vezi s nekim drugim muškarcem pet godina od dana kada su potpisali papire za rastavu - tvrdi izvor.

Dodao je i objasnio da joj je dozvoljeno biti u vezi, ali da to ne smije biti tako da svi znaju. Pored toga, muškarce s kojima je u vezi, ne smije upoznavati s njihovom kćeri Suri niti oni smiju biti u njezinoj blizini.

- Katie je očajnički željela napustiti taj brak pa je pristala na ove uvjete pa je dobila 4,5 milijuna dolara alimentacije, kao i pet milijuna dolara za sebe - otkrio je izvor.

U slučaju da prekrši uvjete, ostaje bez novca, piše Radar Online. Kada su je proteklih godina ispitivali o ljubavnom životu, Katie bi samo rekla da je to pitanje na koje ne želi odgovoriti.

Katie i Tom vjenčali su se u studenom 2006., a rastali su se u lipnju 2012. godine. Skrbništvo nad kćeri dobila je glumica.

SEVILLE, SPAIN - JUNE 16:  Tom Cruise and wife Katie Holmes attend
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:28