'MICK JE VRUĆ ZEKAN', 'IMA MALOG'

KEITH RICHARDS ISPRIČAO SE 'NJEGOVOM VISOČANSTVU' MICKU JAGGERU ZBOG UVREDA 'Bilo je potpuno neprimjereno, iskreno žalim zbog tih komentara...'

Keith Richards i Mick Jagger iz The Rolling Stonesa
 Profimedia, UPI

Keith Richards ispričao se u srijedu što je sugerirao da bi njegov kolega iz Rolling Stonesa Mick Jagger trebao razmisliti o vazektomiji.

"Mick je vruć zekan", izjavio je Keith Richards u Wall Street Journalu (WSJ). "Vrijeme ti je za vazektomiju, ne možeš više biti otac u tvojim godinama, misli na tu jadnu djecu", kazao je.

Mick Jagger postao je otac osmi put u prosincu 2016. u 73. godini. Njegov sin Deveraux plod je njegove veze s njujorškom plesačicom Melanie Hamrick, 40 godina mlađom od slavnog rokera.

"Iskreno žalim zbog komentara o Micku u WSJ-u koji su bili potpuno neprimjereni", napisao je u srijedu u tvitu Keith Richards.

Odnos dvojice Rolling Stonesa tijekom 50-godišnje karijere znali su ponekad biti burni.

Godine 2010. gitarist Stonesa objavio je memoare "Life" u kojima se narugao Micku Jaggeru koji po njemu ima potrebu za stalnom pažnjom te otkrio da ga članovi benda zovu "Njegovo visočanstvo".

Richards se čak upustio u spominjanje njegovih intimnim dijelova ismijavajući "njegov mali ud".

Do nove napetosti između dvije legende rock'n rolla dolazi u vrijeme kada Rolling Stonesi najavljuju novu turneju po Europi koja će početi 17. svibnja u Dublinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:40