BEBA USRED SKANDALA

KHLOE KARDASHIAN POSTALA MAMA! Prije dva dana njezin partner uhvaćen je u preljubu. Uz nju su bile majka i sestre, a navodno i dečko preljubnik

 
 Profimedia, Planet

Khloe Kardashian (33) rodila je djevojčicu. Zvijezda jednog od najpopularnijih reality emisija na svijetu donijela je na svijet svoje prvo dijete u 4 sata ujutro u bolnici u Clevelandu, a uz nju su bile njezina majka Kris Jenner i sestre Kim i Kourtney.

Malena curica rođena je samo dva dana nakon izbijanja velikog skandala. Košarkaš Tristan Thompson, partner Khloe Kardashian, uhvaćen je u preljubu. Snimljen je kako ljubi striptizetu Lani Blair te s njom odlazi u hotel.

Iako se nitko iz obitelji Kardashian nije oglasio o skandalu, što o tome misle pokazale sestre Khloe jednim potezom, prestale su Tristana pratiti na društvenim mrežama. Izvori za US Weekley rekli su kako se novopečena mama osjeća potpuno poniženom zbog preljuba te da nikada nije doživjela ovakvu izdaju.

Američki tabloidi javljaju kako je Tristan Thompson bio sa Khloe za vrijeme poroda, unatoč svemu što je prethodilo rođenju kćerkice.

We are ready whenever you are little mama

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Nakon snimki i izjava očevidaca o aferi košarkaša Cleveland Cavaliersa, javili su se i drugi izvori koji tvrde da je Tristan cijelo vrijeme varao Khloe.

- On je serijski preljubnik, rekao je izvor za People.

Kći Khloe i Tristana je treća curica koja se rodila ove godine u slavnom klanu Kardashian.

Najprije je 15. siječnja Kim Kardashian West dobila treće dijete, curicu Chicago, koju je rodila surogat majka. Potom je Kylie Jenner dobila kćerkicu Stormi, s reperom Travisom Scottom 1. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:11