ZABRINUTA ANNA WINTOUR

KORONAVIRUS POGODIO I OBITELJ NAJMOĆNIJE MODNE UREDNICE 'Sin mi se razbolio na prvoj crti obrane od pandemije, ondje je uvijek najkritičnije'

Anna Wintour sa sinom Charlesom
 INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Charles Shaffer (35), sin Anne Wintour, legendarne urednice američkog modnog časopisa Vogue, inficiran je virusom COVID-19 i trenutačno se nalazi kod kuće u samoizolaciji, odvojen od obitelji kako ne bi i njih zarazio.

- Moj sin je liječnik, no sad je i sam prilično bolestan... Uvijek je najkritičnije na prvoj crti obrane... Charles je u ovim trenucima izoliran od supruge i dvije male kćeri, ali vratit će se na posao u svoju bolnicu čim se oporavi - rekla je 70-godišnja Wintour, a prenosi The Mirror.

Najmoćnija modna urednica u svijetu zahvalila se svim zdravstvenim radnicima koji se, baš poput njezina sina, bore protiv pandemije koronavirusa.

- Toliko sam ponosna na Charlesa, na sve liječnike i medicinske sestre koji svakodnevno spašavaju ljudske živote. Da, ovo je vrijeme tjeskobe i tuge za sve nas, ali i vrijeme za zahvalnost...

Zaštitne maske za lice, socijalno distanciranje, tjedni provedeni kod kuće - životi su nam se potpuno promijenili. Razmišljam o svim onim malim, lijepim stvarima koje smo donedavno uzimali zdravo za gotovo - posjeti kazalištima, večere s prijateljima, odlasci u ured - sva ta raskoš sad mi se čini nestvarnom i nemogućom - zaključila je Anna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:08