SVE VIŠE PRLJAVOG VEŠA

KUĆA ANGELINE I BRADA JE POPUT LUDNICE Dadilja priznala: 'Totalna anarhija! Vidjela sam njihovog sina (9) kako loče vino i vozi automobil!'

 Issei Kato / REUTERS

Tučem djecu na dnevnoj bazi. Također ih izgladnjujem. Čini se da je trik upalio - govorio je Brad Pitt 2011. godine u jednom talk showu. Naravno, njegove riječi su izgovorene s prizvukom šale, ali nakon raznoraznih prljavština koje su izašle u posljednja dva dana, više nitko nije siguran je li tada bio ozbiljan ili se samo šalio. Jer, ako je vjerovati Angelini Jolie i njezinim prijateljima, Brad je bio sve samo ne dobar otac. Stalno je pio, pušio travu, a njegovo prisustvo u blizini djece za Jolie je bilo poput elementarne nepogode.

Dakle, kako je stvarno izgledao život na ogromnom imanju obitelji Jolie-Pitt? Ako je suditi po insajderskom izvještaju Daily Maila, ali i riječima dadilja, tamo je vladala - anarhija! Zapravo, to nije tako ni čudno s obzirom da je u vili bilo prometno kao na autobusnom kolodvoru. Šestero djece, šestero dadilja, kuhar (Angie ne zna kuhati) i privatni učitelj, svi na istome mjestu. Tu se može dodati Angelinin brat James Haven koji je povremeno pazio na djecu i uzimao 10 posto od svih prihoda glumice.

- Atmosfera u našoj kući je bila nešto nalik onoj iz filma Let iznad kukavičjeg gnijezda - priznao je Brad Pitt u jednom intervjuu. Za neupućene, radnja legendarnog filma s Jackom Nicholsonom bila je smještena u ustanovu za psihičke bolesnike.

- Kaos vlada od jutra pa sve do trenutka kada se ugase i svjetla. A ponekad i nakon toga...

Često je kuća zjapila i prazna, ali to bi se događalo samo u trenucima kada bi Angelina vodila djecu u ratne zone i izbjegličke kampove. Ona je smatrala da je to dobro za njihov odgoj, a Brad ništa nije govorio po tom pitanju. Ipak, on se javno izjasnio kada je u pitanju školovanje njihove djece. Svi su se obrazovali kod kuće, a on je smatrao da to nije dobro. Jedino je Maddox (15) prije pet godina nakratko pohađao jednu privatnu školu u Los Angelesu, ali ekspresno ju je napustio. Pittov pritisak ipak je na kraju urodio plodom, budući da je Angelina popustila i na kraju ipak odlučila poslati svu djecu u školu smatrajući da će im to pomoći u 'socijalizaciji'.

Čak iz samih riječi Brad Pitt dalo se zaključiti da su brojne dadilje imale pune ruke posla s Maddox (15), Pax (12), Zaharom (11), Shiloh (10) i blizancima Knox i Vivienne (8). Jedna bivša dadilja, koja je poželjela ostati anonimna, za Touch celebrity magazine je rekla kako je najviše problema imala s Maddox i Pax.

- Imali su užasno tešku narav. Pogotovo Maddox. Vlastitim očima sam vidjela kako je pio vino i vozio automobil oko imanja. A tada je imao devet godina!?

Dadilja je rekla kako su djeca više slušala Pitta, koji ih je koliko-toliko pokušavao dovesti u red.

- Izgubili su kontrolu nad vlastitom djecom, bio je to apsolutni kaos. Usred noći djeca su jurila hodnicima, budila roditelje i ulazila u njihov krevet.

U.S. actress Angelina Jolie (2nd L) arrives with her children Shiloh (L), Pax Thien, Maddox (front R) and Zahara (back R) at New Tokyo International Airport in Narita, east of Tokyo, Japan on July 26, 2010.   REUTERS/Issei Kato/File Photo
REUTERS

Drugi izvor također potvrđuje da se Brad više trudio srediti situaciju u kući, da je ponekad znao zaurlati i odrediti neka pravila u kući. S druge strane, Angelina nikada nije podigla glas na djecu.

Ipak, čini se da Brad nije pretjerivao u 'preodgoju' vlastite djece. Najbolji primjer je kad je shvatio da se njegova kći Shiloh fosira odijevanje u mušku odjeću. S osmjehom na licu Pitt je prokomentirao:

- Zvat ćemo je John.

U odgoju djece svakako nije pomogla ni činjenica da je par svako malo mijenjao prebivališta. Osim imanja u Los Angelesu, par posjeduje nekretnine u New Orleansu, Londonu, Francuskoj, a nerijetko odluče prespavati u luksuznim hotelima.

- Kad je Angelina poželjela malo samoće, jedina opcija nam je bio hotel...

I tako dok su dadilje s djecom gledali crtiće, Brad i Angelina su spavali u susjednoj hotelskoj sobi.

- S obzirom da je svaka dadilja pazila na jedno dijete, uopće nije čudno da ta djeca nikada nisu naučila neke rutinske stvari koje njihovi vršnjaci rade. Ta djeca stalno putuju, vječno ih muči jet-lag - rekla je jedna bivša dadilja:

- Posao dadilje bio je pravi pakao. Kad je Jolie snimala film 'Wanted' 2008. godine dvije dadilje su radile nekoliko mjeseci bez ijednog slobodnog dana. Na kraju više nisu mogle izdržati, dale su otkaz.

Za razliku od Angeline, Pitt je ponekad poželio raditi s djecom stvari koje obični roditelji rade svakodnevno.

- Ponekad bi došao kući, uzeo djecu i sve ih odveo na pizzu. Sjećam se da je jedanput blizance odveo na sladoled usred noći.

Međutim, čini se da njegovi napori da djeca budu 'normalna', neće uroditi plodom. Njihova djeca nemaju prijatelja, gotovo nikada se ne druže s vršnjacima... Samo obilaze mjesta koja ostali nikada neće vidjeti - od neviđeno luksuznih hotela do kampova u kojima vlada samo bijeda....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:01