I TO JOŠ BEZ ŠMINKE

LEGENDARNA GLUMICA ROĐENDANSKOM FOTOGRAFIJOM ZADIVILA DRUŠTVENE MREŽE 'Zamislite da imate 60 i izgledate ovako dobro. Ona je boginja koja ne stari'

 
Angela Bassett
 Lucy Nicholson / REUTERS

Američka glumica i dobitnica Zlatnog globusa Angela Bassett u četvrtak je proslavila 60. rođendan te je tom prigodom na Instagramu i Twitteru objavila fotografiju u dvodijelnom bikiniju, piše Daily Mail.

"Sretan rođendan svima mojima braći i sestrama lavovima. Pojedimo kolač!", napisala je zvijezda filmova Čudni dani redateljice Kathryn Bigelow i Što ljubav ima s tim Briana Gibsona.

Naočigled bez šminke, Bassett je pokazala zavizdnu figuru. Godine su za nju, očigledno, samo brojka, a njezini su je sljedbenici obasuli komplimentima.

Happy Birthday to all my Leo brothers and sisters. Let’s eat cake!

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

"Zamislite da imate 60 godina i izgledate ovako dobro", napisala je jedna korisnica na Twitteru. "Ja sam upola mlađa i ne izgledam tako dobro", odgovorila joj je druga dok se treća pitala kako će jesti kolače kada želi imati tijelo poput glumice koja se nedavno pojavila u filmu Crna pantera.

Jedan od njezinih obožavatelja je ustvrdio da Bassett boginja koja nikada ne stari dok je drugi dodao da je besprijekorna.

Fotografija Bassett u bikiniju skupila je preko 260 tisuće likeova na Instagramu i 33 tisuća "srdaca" na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:57