GALA EVENT

LEPA BRENA PONOVNO STIŽE U ZAGREB Idući petak sprema se spektakularni koncert velike regionalne zvijezde u Diamond Palace Casinu!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.09.2017. u 08:08

Zagreb,260413.
Klub Shamballa, Savska cesta.
Koncert Lepe Brene u diskoteci Shamballa, klub Shamballa je koncertom Lepe Brene obiljezio petu godinu rada.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / CROPIX

Koncert Lepe Brene u Zagrebu 2013.

Jedna od najvećih balkanskih estradnih zvijezda Lepa Brena ponovno sprema poseban i neuobičajen koncert u Zagrebu na radost svojih brojnih obožavatelja.

U petak, 6. listopada, nastupit će na gala eventu u Diamond Palace Casinu uz hotel Sheraton, a za nezaboravnu uvertiru u ovu ludu noć publiku će zabaviti bend Barabe. Netko od obožavatelja postat će jako sretan jer istu večer slijedi i izvlačenje novog automobila VolksWagen UP, kao i brojni novčani dobici:

- Jako volim ovakve intimnije prostore jer tako mogu bliže i direktnije komunicirati s mojom publikom. Svakom nastupu u Zagrebu se neizmjerno veselim jer od publike uvijek dobijem toliko pozitivne energije koja me potpuno ponese; ne želim otići s bine. Uživat ćemo svi zajedno, a ja ću, kao i uvijek, pripremiti nezaboravnu zabavu, poručila je regionalna estradna diva.O

Ta noć tek je početak bogatih i zabavnih programa u najluksuznijem casinu u regiji. Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji Diamond Palace Casina uživat će u inspirativnom prostoru koji će svaki mjesec organizirati gala partyje za svoje goste. Koncerti najvećih zvijezda postaju tako sastavni dio noćnog života i ultimativne zabave.

ELIPSO

Izdvajamo