OPET ODUŠEVLJAVA

LIJEPA LIZ HURLEY (54) OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA Neprestano objavljuje zavodljive fotografije, iza toga se krije strogi režim

 
 Profimedia, Planet

Posjetite li profil na Instagramu glumice Elizabeth Hurley, otkrit ćete da je prepun fotografija lijepe Liz u raznim kupaćim kostimima i pozama na suncu. No, ako mislite da se ljepotica voli sunčati, u krivu ste. Štoviše, izbjegavanje sunca smatra jednim od recepata za svoju mladoliku kožu.

54-godišnjakinja je otkrila u jednoj objavi tajnu svog mladolikog izgleda, a jedan od glavnih faktora smatra izbjegavanje sunca.

- Jutro u Los Angelesu. Na sunce idem samo prije devet sati ujutro i nakon šest sati poslijepodne. Između se uvijek držim hlada - napisala je u objavi. Govoreći nedavno o svojoj savršenoj liniji, rekla je da uvijek nađe vremena za vježbanje i da jede zdravo. Pritom izbjegava tešku hranu, posebno navečer, piše Daily Mail.

24-7-2019

Celebrity Selfies 

Pictured: Elizabeth Hurley, Image: 460498977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

- Jedite veće obroke ranije kako bi tijelo imalo vremena za probavu, tako da se dok spava, tijelo može odmoriti. Nemam poseban program vježbanja, ali jako sam aktivna - rekla je za Harper's Bazaar.

U posljednjoj objavi oduševila je obožavatelje slikajući se u toplesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:37