POTPUNA PROPAST

LJUBAVNIK POKOJNE GLAZBENE ZVIJEZDE ŽIVI NA ULICI Za sve krivi bivšeg partnera: 'Kakva jeftina ikona, j**eni George Michael, navučen na crack...'

 
Fadi Fawaz
 Profimedia, Mega Agency

Nakon što ga je obitelj Georgea Michaela prošli mjesec izbacila iz pjevačeva doma vrijednog pet milijuna funti, Fadi Fawaz (46) živio je u hotelu Travelodge u kojem je noćenje plaćao 49 funti.

No bivši frizer rodom iz Australije, koji je bio u vezi sa slavnim glazbenikom do njegove smrti u prosincu 2016., više si ne može priuštiti ni taj smještaj pa od ponedjeljka spava u londonskom parku Covent Garden, objavio je The Sun.

Beskućnik Fadi za svoju tešku situaciju sad optužuje odvjetnički tim Georgea Michaela - tvrdi kako su ga upravo oni prevarili i natjerali da se iseli iz pjevačeva luksuznog doma u Regent’s Parku.

Podsjetimo, pokojni glazbenik bivšeg životnog partnera u potpunosti je izostavio iz svoje oporuke, a Fawaz je prošli mjesec i uhićen nakon što je, prema priopćenju policije, demolirao stan u kojem je živio sa zvijezdom.

- Kakva jeftina ikona, taj j**eni George Michael... Kakva j**ena zvijezda, bio je navučen na crack... - objavio je na društvenoj mreži vidno razočaran i bijesan Fadi Fawaz.

73195, SYDNEY, AUSTRALIA - Tuesday February 14, 2012.  Singer George Michael looks to have packed on a few extra pounds on his Australian vacation but appears totally unfazed by it. George and his partner Fadi Fawaz, lunched at the Botanic Garden before enjoying the sights of Sydney while having a cigarette., Image: 118464860, License: Rights-managed, Restrictions: AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
George Michael i Fadi Fawaz snimljeni u Australiji u veljači 2012. godine

Osoblje hotela Travelodge potvrdilo je britanskim medijima da bivši frizer više nije njihov gost, a zaposlenici obližnjeg kafića rekli su kako je Fadi donedavno redovito dolazio na kavu ili čaj, a račune je uvijek plaćao kreditnom karticom.

Inače, u neposrednoj blizini hotela Travelodge nalazi se prihvatilište za beskućnike, no štićenici kažu kako ondje nisu vidjeli Fawaza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:04