SVE JE SLABIJI

LJUBIŠA SAMARDŽIĆ KRITIČNO, OBITELJ SLOMLJENA Supruga Mira izrazito je smršavjela i iselila iz kuće, ne javljaju se na pozive

 Goran Mehkek / CROPIX

"Svi smo zabrinuti za Ljubišu, njegovo zdravlje je kritično, ali poštujemo želju obitelji da ih sad, dok se bori za život, pustimo na miru" - komentirao je za portal Faktor kolega teško bolesnog Ljubiše Samardžića, i ovdašnjoj publici itekako poznati Voja Brajović.

Brajović je ispričao kako je pokušao kontaktirati Miru, 75-godišnju suprugu Ljubiše Samardžića, kao i njihovu kćer Jovanu, pa i unuke, ali su svi promijenili brojeve telefona.

Susjedi slavnog glumca ispričali su da se Ljubišina supruga Mira nedavno iz obiteljske kuće preselila u stan, a u kući živi kćer Jovana, koja ni s kim ne želi razgovarati o tome kako joj je otac.

- Pozdravi, sagne glavu i prođe. To je sve - ispričali su susjedi.

Dubrovnik, 030910.
U Dubrovnik su danas stigli Mira i Ljubisa Samardzic, cija producentska kuca Cinema Design snima film po uspjesnom romanu Gordane Kuic, Miris kise na Balkanu.
Snimat ce se u Dubrovniku i na Lopudu. Film rezira Ljubisa Samardzic, a supruga Mira je producentica.
U filmu vaznije uloge tumace Ljiljana Blagojevic, Predrag Ejdus, Jelisaveta Seka Sabljic, Goran Navojec, Mirka vasiljevic i Kalina Kovacevic.
Foto: Zeljko Tutnjevic / DUBROVACKI VJESNIK / CROPIX
Željko Tutnjević / DUBROVAČKI VJESNIK / CROPIX
Ljubiša Samardžić sa suprugom Mirom

Samardžić je, podsjetimo, u prosincu bio podvrgnut kompliciranoj operaciji na mozgu, nakon koje se, kako pišu mediji, iznenađujuće dobro oporavljao da bi mu se sad pojavile jake glavobolje i vrtoglavice. Gubio je osjećaj za ravnotežu, pa ga je supruga uvjerila da se vrati u bolnicu.

Prijatelji poznatog para koji je godinama ljetovao u Dubrovniku kažu da je Mira slomljena i da je, ionako krhke građe, izrazito smršavjela, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:11