PJEVAČ PRED POTONUĆEM

LOKALNE VLASTI ISTRAŽIT ĆE JEZERCE NA IMANJU EDA SHEERANA 'Vjerujem da ga je izgradio radi divljeg životnog stila, a ne života divljači kako tvrdi...'

 Getty Images

Vijeće okruga Suffolk Coastal u Suffolku u Engleskoj izvršit će inspekciju imanja engleskog pjevača Eda Sheerana kako bi se utvrdilo tko točno koristi njegovo umjetno jezerce, piše BBC.

Naime, neki se Sheeranovi susjedi boje da će se jezerce koristiti za plivanje i vodene sportove, što je protivno gradskom urbanističkom planu (GUP). Drugi pak kažu da pjevač ne pravi probleme. Zbog kontradiktornih informacija Vijeće okruga Suffolk Coastal provjerit će slijedi li Sheeran propise.

Jezerce za divlje životinje koje sadrži gat, stepenice i spremište instalirano je nakon što je pjevač za njegovu instalaciju u siječnju 2017. godine dobio dozvolu. Međutim, Vijeće je prošle godine posumnjalo da se jezerce ne koristi u skladu s pravilima GUP-a. Slučaj je naočigled zaključen kada je u novoj aplikaciji za uporabnu dozvolu rečeno da su stepenice i gat tamo kako bi "stvorili interes" i kako bi se jezercu moglo pristupiti u hitnim situacijama. Spremištem su se navodno pokrile rupa i pumpa.

"Vjerujem da se taj lokalitet razvio kako bi se stvorio ambijent za divlji život, a ne za život divljači", rekao je prošle godine Tony Robinson, 71-godišnji Sheeranov susjed. Robinson je u ponedjeljak rekao da njegove tadašnje tvrdnje još uvijek drže vodu te da sumnja da se bazen tijekom zimskih mjeseci koristio za plivanje. "S Edom Sheeranom nemam nikakvih problema. Nismo niti ljuti niti bijesni. Nećemo se nastaviti žaliti. Dapače, tip nam se sviđa", reklo je još jedan pjevačev susjed, 67-godišnji Kenny Cattee.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:44