OSRAMOTILA SE

MADONNA BRANI SVOJ BIZARNI GOVOR O ARETHI U KOJEM JE ZAPRAVO PRIČALA SAMO O SEBI 'Nisam ni planirala držati govor u njezinu čast!'

 
Madonna
 Carlo Allegri / REUTERS

Madonna je u utorak odgovorila kritičarima njezinog govora o nedavno preminuloj Arethi Franklin na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards (VMA) za koji neki smatraju da se previše bavio njom, a premalo legendarnom 76-godišnjom pjevačicom.

Madonna je pokrenula val kritika svojim desetominutnim govorom u ponedjeljak koji se većinom bavio početkom njezine karijere iako su organizatori najavili da će se njime odati počast Arethi Franklin, četiri dana nakon njezine smrti.

FILE PHOTO -  Aretha Franklin, winner of 17 Grammy awards, is interviewed as she arrives to be honored as the 2008 MusiCares Person of the Year at a special dinner and concert in Los Angeles February 8, 2008.  REUTERS/Danny Moloshok/File Photo
REUTERS

Madonnu se kritiziralo da je previše govorila o sebi kad se prisjetila svojih ranih dana i vremena kad se probijala kao pjevačica i plesačica, što je uključivalo audiciju na kojoj je izvela a capella verziju Arethinog hita "A Natural Woman".

"Traženo je od mene da predstavim MTV-jev spot godine! I pitali su me da podijelim neke anegdote iz svoje karijere koje su povezane s Arethom Franklin!", napisala je Madonna na svom Instagram profilu u utorak.

"Nisam planirala držati govor u njezinu čast! To bi bilo nemoguće u dvije minute, sa svom bukom i šljokicama koje dolaze uz dodjelu nagrada. To ne bi bilo pravedno prema njoj u tom kontekstu i okruženju".

Jedini drugi spomen Franklin tijekom gotovo trosatne ceremonije u New Yorku bila je kratka videosnimka njezinog ranog nastupa i puštanje pjesme "R.E.S.P.E.C.T." u odjavi emisije.

"Tko god iz #VMA je pustio Madonnu da dođe na pozornicu i oda počast Arethi Franklin, ili što je već to trebalo biti, treba ostati bez posla... sada", napisala je na Twitteru Alicia Garza, suosnivačica pokreta Black Lives Matter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:35