AMY PO SVOM

MAME NA INTERNETU POPLJUVALE SLAVNU KOMIČARKU Vratila se na posao samo dva tjedna nakon poroda: 'Pa to je suludo! I nehumano'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.05.2019. u 23:33

(PICTURED AMY SCHUMER )Film star Amy Schumer took part in a video for a teenage super fan after bumping into her mum at a protest - before the pair were arrested. Tracey Litt attended the Kavanaugh protest at the Hart Senate Office Building, in Washington DC, yesterday [on October 4] when she noticed the star not too far away from her. After texting her 15-year-old daughter Zola, a huge fan of the actress, she encouraged her mum to go say hi - but the last thing she expected was for her to make a video to send back. Tracey said: When I texted my daughter, Zola, a picture of Amy Schumer she got very excited and said she was reading Amys book today., Image: 389933969, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News
Profimedia, Caters News

 

Komičarka Amy Schumer prije 20 dana rodila je sina Genea Attella. S mužem Chrisom Fischerom bebu je dočekala 5. svibnja i već se sad susreće s posramljivanjem na internetu. No, Amy se, naravno, i s tim nosi kroz prizmu humora.

Naime, novopečena mama je dobila niz kritika od pratitelja na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj se vratila na posao. U nedjelju je imala stand-up nastup samo dva tjedna nakon poroda. Mnogi smatraju da se 37-godišnjakinja na taj korak odlučila prerano.

- Već??? Pa to je suludo! I nehumano. S ugovorom ili bez, trebala bi dobiti bar šest tjedana porodiljnog dopusta - napisala je jedna, a druga dodala:

- Žao mi ja, ali što?!? Zar nisi rodila čovjeka prije otprilike pet minuta?

 

Schumer nije direktno odgovarala na negativne komentare, alli je primjerice ženi Jimmyja Kimmela, Molly McNearney, koja joj je pružila podršku, u svom stilu napisala da je oduvijek htjela biti ‘posramljena mama’.

 

Komičarka je i tijekom trudnoće i nakon poroda posve otvorena oko toga kako se osjeća. Štoviše, na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima ne izgleda nimalo dotjerano ni reprezentativno, već izmoreno i bolno kao i svaka žena koja je tek rodila. Među novijim objavama našla se i fotografija s kojoj na obje dojke ima pričvršćenu pumpu za izdajanje dok pospana trlja oči. Scena s kojom se svaka nova mama može poistovjetiti.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo