OGULJENI LAK I DLAČICE NA RUKAMA

Mami uzdahe gdje god se pojavi, no kako Adriana Lima izgleda izbliza?

 Getty

Adrianu Limu mnogi nazivaju i najljepšom ženom na svijetu, a ona je svima koji je prate na društvenim mrežama, sklona pokazati i kako izgleda kad nije na snimanjima i kad ne šeće crvenim tepihom.

Često dijeli fotografije bez šminke ili iz teretane, a i zadnjom fotografijom koju je objavila pokazala je da nikako nije savršena. Na rukama ima žulj za koji se pretpostavlja da je nastao od redovitih treninga boksa koji obožava, a njezinim obožavateljima u oko je upalo i da je Viktorijinoj anđelici okrznut lak na noktima te da ima dlačice na rukama.

Instagram

- Ne zafrkavajte se s Limom - ona je samo kratko poručila pored fotografije koju je objavila.

Adriana je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, no rastali su se poslije pet godina. Njihov je brak finaliziran u ožujku 2016. godine.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:20