PLAČ U ZRAKOPLOVU

MANEKENKA NA UDARU NAKON SRAMOTNIH OBJAVA NA INSTAGRAMU KOJE JE UBRZO IZBRISALA 'U avionu bih radije sjedila pored životinje, nego pored djeteta'

 
Angela Panari
 Angela Panari / INSTAGRAM

Indonezijska manekenka Angela Panari (24) našla se na udaru kritika jer se u ponedjeljak na Instagramu požalila što mora letjeti u istom zrakoplovu kao i uplakano dijete, piše Daily Mail.

Panari je putem Instagram Story objave rekla da bi u zrakoplovu radije sjedila pored životinje, nego pored djeteta, što je dovelo do toga da su je njezini sljedbenici, kojih ima 1,9 milijuna, žestoko kritizirali, pa čak i zlostavljali.

"Složila bi se više s tim da se u zrakoplov puste kućni ljubimci, a ne bebe", napisala je Panari u objavi koju je nakon toga vrlo brzo obrisala.

Angela Panari / INSTAGRAM
Sporna objava na Instagramu

"Odmah sam obrisala Instagram Story. Bila je aktivna manje od pet minuta, no neki su je snimili i postala je viralna", rekla je Panari za DetikHot.

Osobito kritični prema Panari bili su roditelji koji su joj rekli da bi trebala imati više suosjećanja jer bi i sama u budućnosti mogla biti majka. Manekenka se poslije ispričala i rekla da se požalila jer je bila frustrirana dugotrajnim plačem djeteta.

"Ispričavam se zbog svoje greške koju sam napravila zbog svojih emocija. Bila sam ljuta kada sam objavila taj Instagram Story. Obećavam da se ovo ponašanje neće ponoviti i da sam naučila svoju lekciju", rekla je Panari i dodala da je kasnije suosjećala s majkom jer joj je djelovala frustrirano i umorno.

"Sažalila sam se nad njom jer je djelovala umorno jer je njezino dijete bilo histerično."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:06