BAJKOVITA TITULA

MEGHAN JE OSTVARILA SVOJE SNOVE Američka glumica još je prije četiri godine pisala o tome da želi postati princeza, a spominjala je i Kate Middleton

 
Princ Harry i Meghan Markle
 Damir Sagolj / Reuters

Puno prije nego što je stvarno postala princeza, supruga princa Harryja, američka glumica Meghan Markle zamišljala je da će jednog dana nositi tu bajkovitu titulu, piše magazin People.

U objavi na svom, danas već ugašenom blogu The Tig Meghan je otvoreno pisala o svojim snovima da postane princeza, potpuno nesvjesna da će joj se četiri godine kasnije san i ostvariti.

‘Djevojčice sanjaju o tome da postanu princeze. Ja sam, recimo, uvijek sanjala postati She-Ra, Princeza moći’, napisala je u uvodu intervjua s libijskom princezom Alijom Al-Senussi, objavljenog 2014. Priznala je da se ‘morala uštipnuti’ kako bi shvatila da se doista mailom dopisuje s pravom princezom.

Osim što je otkrila tko joj je omiljena fiktivna princeza, dotaknula se i svoje buduće šogorice Kate Middleton i njezinog vjenčanja s princom Williamom.

‘Žene i u odrasloj dobi čini se zadržavju tu fantaziju iz djetinjstva. Pogledajte samo tu pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja te beskrajnih razgovora o princezi Kate’, napisala je.

Screenshot / The Tig
Oproštaj od fanova na blogu Meghan Markle

Četiri godine kasnije i sama se našla usred pompe kraljevskog vjenčanja, i to u glavnoj ulozi. Ove godine u svibnju zavjetovala se na vječnu ljubav princu Harryju.

Blog je počela pisati početkom 2014., a pisala je o dvojoj ljubavi prema putovanjima, hrani i modi. U to je vrijeme još glumila u popularnoj seriji ‘Suits’. Blog je ugasila u travnju prošle godine kad je njezina veza s princom postala ozbiljna, a nekoliko mjeseci kasnije su se zaručili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:16