HLADNO U JAVNOSTI

MELANIA LEDENO IGNORIRALA POKUŠAJ NJEŽNOSTI DONALDA TRUMPA Malim je prstom, suptilno, pokušao dohvatiti ruku supruge, ona se nije ni pomaknula...

 
 Screenshot / Twitter

Prva američka dama Melania Trump ne da se smesti kad je odnos sa suprugom u pitanju. Američki predsjednik Donald Trump još je jednom htio provesti mikro gestu nježnosti u djelo, no njegov je pokušaj srezan u korijenu.

Kad su u utorak pred Bijelom kućom dočekivali francuskog predsjednika Emmanuela Macrona njegovu suprugu Brigitte, MSNBC je uhvatio trenutak koji je, naravno, postao hit na internetu.

Trump u nekoliko navrata pokuša suptilno dohvatiti ruku prve dame dok ona hladno stoji i ne reagira na njegove dodire. Na koncu je ipak, vjerojatno zbog protokola, ipak pružila ruku suprugu dok joj je on, kako se čini iz snimke, zahvalio.

Ovo nije prvi put da su snimljeni u takvoj situaciji. Prilikom posjeta Tel Avivu u Izraelu u svibnju prošle godine Melania je doslovce odgurnula Donaldovu ruku, kao i u veljači kad su se spremali na put u Ohio, piše People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:52