PRETJERANO ULJEPŠAVANJE

MELANIE GRIFFITH SE SVA IZOBLIČILA OD PLASTIČNIH OPERACIJA 'Nisam ničega bila svjesna dok nisam čula kako govore: Bože, što je to napravila od sebe?!'

Melanie Griffith 2015.
 Danny Moloshok / REUTERS

Glumica Melanie Griffith, koja se s godinama posve izobličila zbog previše kirurških zahvata, priznala je da nije bila svjesna da je pretjerala sve dok nije shvatila da apsolutno svi to misle.

- Nisam ničeg bila svjesna dok nisam čula ljude da govore: ‘Bože, što je napravila od sebe?’ Bila sam toliko silno povrijeđena da sam otišla drugom doktoru koji je počeo uklanjati sve što je prijašnja doktorica stavila u mene. Nadam se da sad izgledam malo normalnije - rekla je Griffith za magazin Porter.

Danas 59-godišnja glumica iza sebe ima i nekoliko burnih i dugih veza. U prvi je brak ušla s glumačkom zvijezdom osamdesetih, Donom Johnsonom, s kojim je dobila kćer Dakotu Johnson, poznatu iz filma ‘50 nijansi sive’.

- Onog trenutka kad sam ga upoznala, ludo sam se zaljubila u njega, poput tinejdžerice - priznala je. U braku su bili samo šest mjeseci, razveli su se 1976., a onda opet pomirili 1989. - Don me zapravo čekao da izađem iz klinike za odvikavanje. Pomirili smo se i ta je veza bila prirodna, opuštena, savršena i puna ljubavi. Međutim, jednostavno nije funkcioniralo. Mislim da je teško kad ste oboje pod budnim okom medija i javnosti, osim ako jedan ne odustane od posla.

Actor Don Johnson and wife actress Melanie Griffith arrive for the People's Choice Awards at Universal Studios March 9 - RTXF248
Melanie Griffith i Don Johnson 1993.

Griffith je dvaput bila na liječenju od ovisnosti, ali kaže da je bila ‘skroz funkcionalna majka’ i odgojila je troje djece. - Nisam bila neka grozna pijanica, da sam padala po podu ili da nisam imala kontrolu. Možda nisam napravila neke stvari koje sam trebala, ali većinu sam vremena bila tu kad su me djeca trebala. Imali su donekle privilegirani, romski stil života.

Progovorila je i o posljednjem razvodu, onom od Antonija Banderasa s kojim je bila u braku 18 godina. Razveli su se 2015.

Actress Melanie Griffith and husband Spanish actor Antonio Banderas arrive at the 2011 National Council of La Raza ALMA Awards in Santa Monica, California September 10, 2011. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) - RTR2R460
REUTERS
Melanie Griffith i Antonio Banderas 2011.

- Mislim da je najveći razlog što se moj brak s Antonijom raspao to što sam zapela. Nemam koga drugog kriviti. Psihički sam stajala na mjestu i nisam znala što bih sa sobom, više nikad neću dozvoliti da mi se to dogodi. Želim uživati u životu, želim raditi ono što mi se radi...

No, od razlaza s Banderasom nije izlazila niti bila zaljubljena. - Postala sam jako sramežljiva s muškarcima, nekako sam povučena sad. Gotovo dvije godine koliko sam razvedena nisam upoznala baš nikoga.

Actor Melanie Griffith poses at the Los Angeles County Museum of Art (LACMA) Art+Film Gala in Los Angeles, October 29, 2016. REUTERS/Danny Moloshok - RTX2R0MU
Danny Moloshok / REUTERS
Melanie Griffith u listopadu 2016.

Griffith je bila jedna od poznatijih holivudskih ljepoitca i u mlađim je danima imala afere s Warrenom Beattyjem, Ryanom O’Nealom i Jackom Nicholsonom. - Da, s ovom trojicom sam imala nešto, ali jako davno. Bili su divni. Prijateljica sam sa svima njima uglavnom. No, sigurno sam i zaboravila nekoga.

Actors Antonio Banderas (R) and his wife Melanie Griffith pose at the
New York Premiere of Banderas' new Columbia Pictures' movie
REUTERS
Melanie Griffith i Antonio Banderas 2003.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 02:04