GOVORILA O MOĆI GLAZBE

MICHELLE OBAMA IZNENADILA OKUPLJENE NA DODJELI NAGRADE GRAMMY Publika ju je dočekala gromoglasnim pljeskom

 
Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys, Michelle Obama i Jennifer Lopez
 Mike Blake / REUTERS

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država Michelle Obama sudjelovala je u otvaranju 61. dodjele nagrada Grammy koje su se u nedjelju održale u dvorani Staples Center u Los Angelesu, a koju je vodila R'n'B pjevačica Alicia Keys.

Obama je na pozornicu uz taktove instrumentalne verzije pjesme "The Next Episode" Snoop Dogga i Dr. Drea izašla s pjevačicom Lady Gagom, pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez te glumicom Jadom Pinkett Smith, koje su okupljenima u publici rekle kako im je glazba pomogla u životu.

61st Grammy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S., February 10, 2019 - Lady Gaga, Jennifer Lopez, Alicia Keys, former first lady Michelle Obama and Jada Pinkett Smith. REUTERS/Mike Blake
Mike Blake / REUTERS
Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Alicia Keys, Michelle Obama i Jennifer Lopez

"Od ploča (diskografske kuće) Motown koje sam izlizala na južnoj strani...", počela je govoriti Obama, međutim CNN piše da ju odmah prekinuo gromoglasni pljesak gostiju dodjele nagrada koji je trajao oko 25 sekundi. "Dobro je ljudi, dobro je, moramo se baciti na šou", odgovorila im je Obama s osmijehom na licu.

"Od ploča (diskografske kuće) Motown koje sam izlizala na južnoj strani, do "tko upravlja svijetom" pjesama koje su snagu davale posljednjih deset godina, glazba mi je uvijek pomagala pričati svoju priču. Znam da je to vrijedi i za sve okupljene", rekla je Obama.

"Bez obzira na to volite li country, rap ili rock, glazba nam pomaže pri dijeljenju, dijeljenju našeg dostojanstva, tuge, nade i sreće", nastavila je bivša prva dama SAD-a. "Dopušta nam da čujemo jedni drugi, da jedni druge pozovemo u svoj srca."

"Glazba nam pokazuje da je sve to važno, svaka priča u svakom glasu, svaka nota u svakoj pjesmi - nije li tamo moje dame?", pitala je Obama Gagu, Lopez i Pinkett Smith, ali i sve dame u publici.

Obama je poslije na Twitteru napisala da biti prijateljica znači i pomoći kada je potrebno. "Bila mi je velika čast pomoći jednoj jedinoj Aliciji Keys na Grammyjima. Ona je jedna od najiskreniji i najobzirnijih osoba koje poznajem - nema nikoga boljeg tko će nam pomoći u slavlju moći glazbe."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:46