ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

MILJENIK ŽENA I BONDOVA DJEVOJKA NOVI ZVJEZDANI PAR? Poslije prekida sa zanosnom manekenkom povezivali su ga s Lady Gagom, a onda se pojavila Ana...

 
Ana de Armas, Bradley Cooper
 Profimedia

Bradley Cooper (45) u lipnju prošle godine prekinuo je s ruskom manekenkom Irinom Shayk (34) s kojom ima dvoipolgodišnju kćer Leu De Seine, a nakon što je glumac ovih dana viđen u društvu prelijepe kolegice, strani mediji naveliko su se raspisali o njegovu ljubavnom statusu.

Naime, nakon što su miljenik žena Bradley i 31-godišnja Ana de Armas početkom siječnja viđeni na ručku u hotelu na Beverly Hillsu, Daily Mail počeo je šuškati o novoj potencijalnoj holivudskoj romansi.

Iako su Cooper i de Armas još 2016. surađivali dok su snimali film "War Dogs", mnogi se nadaju da bi glumac i nova Bondova djevojka uskoro možda i mogli potvrditi da su ipak nešto više od prijatelja.

Inače, seksepilna španjolsko-kubanska glumica iza sebe ima jedan propali brak sa španjolskim kolegom i modelom Marcom Clotetom, a Bradleyja su lani povezivali s pjevačicom Lady Gagom, no poslije se ispostavilo kako se radilo samo o dobroj marketinškoj strategiji za promociju njihova filma "Zvijezda je rođena".

A jesu li Cooper i lijepa latino glumica novi par, pokazat će vrijeme - zasad ni on ni ona nisu komentirali prirodu svojega odnosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:20