UHIĆENO PETERO MUŠKARACA

MISLILI DA PRIČAJU S PROSTITUTKOM, ALI S DRUGE STRANE LINIJE BILA JE POLICAJKA U policijskoj akciji uhićen sudac, ali i glumac iz popularnih TV serija

 
 Profimedia, INSTAR Images

U velikoj policijskoj akciji suzbijanja prostitucije uhićeno je petero muškaraca među kojima je jedan sudac, ali i poznati glumac Patrick Boll, piše TMZ. Muškarci stari između 27 i 90 godina uhićeni su u gradiću Naples na Floridi.

Završili su iza rešetaka zbog traženja usluge prostitutki. Svi su preko poruka dogovarali seksualne usluge, ali nisu imali pojma da je s druge strane linije policajka, a ne prostitutka. Tu su informaciju saznali tek kad su jedan po jedan ulazili u hotelsku sobu gdje su dogovorili vrući susret.

Među uhićenima je i glumac Patrick Boll koji je poznat po ulogama u popularnim serijama Gossip Girl (Tračerica), How to be single (Kako biti solo) i Burn after reading (Spaliti nakon čitanja). On je već pušten nakon što je platio jamčevinu, ali te sreće nije bio sudac Jay Rosman koji se opirao uhićenju, pa će njegov boravak iza rešetaka biti nešto duži.


Naples PD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:17