UHIĆENO PETERO MUŠKARACA

MISLILI DA PRIČAJU S PROSTITUTKOM, ALI S DRUGE STRANE LINIJE BILA JE POLICAJKA U policijskoj akciji uhićen sudac, ali i glumac iz popularnih TV serija

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.02.2018. u 17:12

, New York, NY - 9/30/2007-Laura Koffman, Sarah Wynter, Myra Bairstow (Playwright), Mark Lamura, Sarita Choudhury, Patrick Boll and Michael Badalucco (Curtain Call)
attending the Opening Night Performance of THE RISE OF DOROTHY HALE at the St. Lukes Theatre with an after party at Sardi's Restaurant in New York City.
-PICTURED: Laura Koffman, Sarah Wynter, Myra Bairstow (Playwright), Mark Lamura, Sarita Choudhury, Patrick Boll and Michael Badalucco
-, Image: 349547530, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

 

U velikoj policijskoj akciji suzbijanja prostitucije uhićeno je petero muškaraca među kojima je jedan sudac, ali i poznati glumac Patrick Boll, piše TMZ. Muškarci stari između 27 i 90 godina uhićeni su u gradiću Naples na Floridi.

Završili su iza rešetaka zbog traženja usluge prostitutki. Svi su preko poruka dogovarali seksualne usluge, ali nisu imali pojma da je s druge strane linije policajka, a ne prostitutka. Tu su informaciju saznali tek kad su jedan po jedan ulazili u hotelsku sobu gdje su dogovorili vrući susret.

Među uhićenima je i glumac Patrick Boll koji je poznat po ulogama u popularnim serijama Gossip Girl (Tračerica), How to be single (Kako biti solo) i Burn after reading (Spaliti nakon čitanja). On je već pušten nakon što je platio jamčevinu, ali te sreće nije bio sudac Jay Rosman koji se opirao uhićenju, pa će njegov boravak iza rešetaka biti nešto duži.


Naples PD
 

Izdvajamo