EMMA LOUIS DREYFUS

MISTERIOZNA SMRT SESTRE SLAVNE GLUMICE Našli je mrtvu u nacionalnom parku, mrtvozornik otkrio uzrok: 'Kokain i alkohol'

 
 Facebook, Profimedia

Emma Louis-Dreyfus, polusestra slavne glumice Julije Louis-Dreyfus, umrla je od predoziranja kokainom i alkoholom, otkriva Daily Mail.

Beživotno tijelo 44-godišnjakinje pronađeno je još prije dva mjeseca usred jednog nacionalnog parka u Kaliforniji, ali do danas njezina smrt bila je obavijena velom tajne. Samo je prije mjesec dana u javnost puštena vijest da se ne radi o nasilnoj smrti.

Ipak, sva nagađanja prekinuo je mrtvozornik iz Nevade rekavši da je u njezinom organizmu pronađena poveća količina etanola i kokaina.

Inače, Emmin je otac poznati milijarder William Louis-Dreyfus, a njezina polusestra je Julia, proslavljena glumica koja je utjelovila Elaine u kultnom Seinfeldu. Iza sebe je ostavila bogatstvo od 23 milijuna dolara koje je na kraju pripisano njezinoj majci.

EXCLUSIVE: Julia Louis-Dreyfus and special guest Keegan-Michael Key show off their dance moves as they film scenes for the seventh season of Veep. Los Angeles, California - Wednesday October 10, 2018. EXCLUSIVE VIDEO AVAILABLE, Image: 390627806, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Julia Louis-Dreyfus

Nedavno je i pokrenula i biznis oko proizvodnje marihuane u koji je uložila čak 4,5 milijuna dolara. Njezin poslovni partner Gordon Myers, s druge strane, u posao je investirao 5.000 dolara.

U svakom slučaju, baš ništa nije nagovještavalo da će Emma skončati na ovakav način. Išla je u prestižne škole, diplomirala je psihologiju, doktorirala na uglednom Berkleyju, uživala u prirodi, nije živjela raskalašeno...

Facebook


Iznenadna smrt, čini se, nije previše pogodila njezinu slavnu polusestru koja je samo dva dana nakon tragedije na svom Instagram profilu promovirala novu sezonu serije 'Potpredsjednica'. I prije tjedan dana u jednom intervjuu nije ni spomenula Emmu, već je pričala o svojoj životnoj borbi. Naime, Juliji je prošle godine dijagnosticiran rak dojke i u razgovoru je priznala da je 'jako sretna što je još živa'.

Julijin i Emmin otac, William Louis-Dreyfus, umro je 2016. godine i procjenjuje se da je stekao bogatstvo od 3,4 milijarde dolara. Julia, prema vlastitom priznanju, kaže da nije imala previše koristi od obiteljskog bogatstva te da se trudila sama izgraditi vlastitu karijeru. I može se reći da je u tome i uspjela budući da je danas 'teška' oko 200 milijuna dolara.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:16