TRAUMA IZ PROŠLOSTI

MLADA GLUMICA IZNENADILA ZASTRAŠUJUĆIM PRIZNANJEM 'Bila sam zlostavljana do 14. godine, tad sam smogla hrabrosti zaključati vrata sobe'

 
Bella Thorne
 Danny Moloshok / REUTERS

Mlada američka glumica i pjevačica Bella Thorne otkrila je u objavi na Instagramu da je kao dijete bila seksualno zlostavljana. Premda je o tome već progovorila prije mjesec dana na Twitteru, tek je sad otkrila detalje.

‘Bila sam seksualno i fizički zlostavljana dok sam odrastala, otkad pamtim sve do svoje 14. godine. Tada sam konačno smogla hrabrosti da zaključam vrata sobe i sjedim kraj njih. Cijelu prokletu noć. Čekajući da netko još jednom iskoristi moj život. Uporno sam čekala da to prestane i konačno je prestalo. No, nisu svi toliko sretni da se izvuku živi. Molim vas da danas ustanete za svaku dušu koja je zlostavljana. Nikad nisam znala što je ispravno, a što nije dok sam odrastala. Nisam znala da je osoba koja mi se šulja u sobu noću jako loša osoba’, napisala je.

Zvijezda serije ‘Shake It Up’ nije otkrila ime svog zlostavljača. Glumom se počela baviti kako bi pomogla svojoj siromašnoj obitelji, piše Independent.

Oko tristotinjak žena u Hollywoodu, filmskih djelatnica, uključujući Reese Witherspoon, Shondu Rhimes i Emmu Stone pokrenule su inicijativu ‘Time’s Up’ kojom žele pomoći ženama zlostavljanima na poslu. Između ostalog, pružaju pravnu pomoć ženama koje si ne mogu priuštiti tužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:22