KEVIN BARNETT

MLADI AMERIČKI KOMIČAR UMRO U 33. GODINI Bio je na odmoru u Meksiku, još nitko ne zna što se dogodilo: 'Bio je nevjerojatan talent i predivna osoba'

 
 Screenshot / YouTube

Američki komičar i scenarist Kevin Barnett umro je u 33. godini. Bio je poznat kao koautor serije ‘Rel’ za televiziju Fox, ali i kao scenarist niza televizijskih komedija i sitcoma, uključujući humorističnu seriju ‘Broad City’ koja je popularnost stekla kao ‘‘Seks i grad’ za hipstere’. Osim toga, bio je uspješan stand up komičar.

Barnett je bio na odmoru u Meksiku kad je pronađen mrtav, no uzrok smrti još nije poznat, piše BBC.

- Jako smo pogođeni i žalosni zbog smrti našeg prijatelja i klijenta Kevina Barnetta. Bio je nevjerojatan talent i predivna osoba. Naše misli i molitve su s njegovom obitelji i prijateljima - napisala je na Twitteru agencija za talente UTA, United Talent Agency.

U posljednjoj objavi na Instagramu Barnett se slikao u Meksiku, u novom ponču koji je kupio ‘jer mu je bilo hladno’. U komentarima se odonda pojavilo više od tisuću poruka sućuti. Ben Kissel, prijatelj i suvoditelj jednog podcasta, napisao je na Twitteru:

- Veselje koje je unosio u naše živote najveći je poklon koji smo mogli primiti. Podsjetite svoje prijatelje da ih volite jer nikad ne znate kad ćete ih ponovno vidjeti. Volimo te, KB!

Na službenom profilu Comedy Centrala stoji:

- Kevin Barnett je bio nevjerojatan komičar i pisac, uvelike je pridonio ‘Broad Cityju’, zajednici stand up komičara i više od toga. Jako će nam nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:37