TEŠKE OPTUŽBE

'MOJ BRAD NIKAD NE BI ZLOSTAVLJAO SVOG SINA, ANGELINA GA JE GURNULA PREKO RUBA' Bivša djevojka slavnog glumca za raspad braka slavnog para krivi Jolie

Elizabeth Daily i kćerka
 Instagram

Elizabeth Daily s Bradom Pittom je bila u vezi 1989. godine kada je on bio na početku karijere. U intervjuu za Daily Mail prisjetila se razdoblja koje su proveli zajedno, a ono što je u razgovoru istaknula jest da je uvijek bio vrlo miran dečko koji nikad nije odavao znakove osobe koja bi mogla imati nekontrolirane ispade.

Pored svih navoda o raspadu braka Brada i Angeline, Elizabeth je sigurna u jedno - što god da je razlog kraha veze slavnog para, Angie jekriva za to.

Naime, holivudski glumac pod istragom je FBI-ja jer je navodno nasrnuo na sina Maddoxa (15) u pijanom stanju tijekom vožnje u njihovom privatnom zrakoplovu.

- Brad nije agresivan tip muškarca. Nimalo. Godinama se nisam družila s njim i ne znam o kojim je okolnostima točno riječ, ali znam da se Brad nikad nije ponašao onako kako ga se ovih dana prikazuje u medijima - govori Elizabeth.

Dodala je da je miljenik žena potpuno ležeran te da čvrsto stoji na zemlji.

- Uvijek je bio dobar prema meni, sladak i velikodušan. On nije tipičan holivudski glumac. Tužno je što ga se sada predstavlja na ovaj način. Sigurna sam da će se svi ovi navodi uskoro raščistiti i da će javnost saznati pravu istinu - ističe Elizabeth.

SEOUL, SOUTH KOREA - NOVEMBER 13:  Brad Pitt attends the 'Fury' Premiere at Time Square on November 13, 2014 in Seoul, South Korea.  (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

A ako je nešto od navedenog i istina, Elizabeth je sigurna da je Brad kontrolu izgubio jer ga je Angelina na to navela.

- Svatko može učiniti nešto što nikad nije, pogotovo ako je pod stresom. Ona ga je gurnula preko ruba - zaključila je bivša Bradova djevojka.

Kako je dodala, sigurna je da mu se s cijelom pričom još teže nositi jer su i on i Angelina, kao i njihova djeca cijelo ovo vrijeme pod budnim okom javnosti i medija.

- Nijedan njegov prekid nije se činio tao dramatičan kao ovaj. Nikad nije ostao u neprijateljskim odnosima s bivšima, nema nikakvih naznaka ničeg agresivnog - Elizabeth je ustrajna u tome da obrani Bradov obraz.

Sigurna je da će razvod Brada i Angeline s vremenom biti još dramatičniji, ali se nada da to neće imati velikog utjecaja na njihovu djecu.

- Sigurno mu je teško jer nisu uspjeli sačuvati brak. Ne mogu ni zamisliti kako se trenutačno osjeća - Elizabeth je suosjećajna.

Elizabeth i Brad ostali su u bliskim odnosima sve do 2001. godine kada su se susreli na premijeri filma 'The Mexican'. Elizabeth je majka 20-godišnje Hunter Daily Salomon. Nakon što su njih dvoje prekinuli vezu, Brad se počeo viđati s Juliette Lewis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:11