SMIRILA SE

'MOŽDA SE PREOBRATIM NA ISLAM, DIVNA RELIGIJA' Veliki životni zaokret divlje američke glumice, drogiranje i opijanje zamijenila humanitarnim radom

 
 Profimedia, Abaca

Američka glumica Lindsay Lohan, za razliku od većine njezinih kolega, stala je u obranu američkog predsjednika Donalda Trumpa unatoč njegovim neukusnim i seksističkim komentarima koje joj je uputio dok je imala samo 18 godina. Naime, Trump je u intervjuu 2004. godine rekao da je Lohan 'vjerojatno jako dobra u krevetu, s obzirom da je tako jako problematična'.

U intervjuu koji je nedavno dala Daily Mailu, Lohan je rekla da bi svi trebali poduprijeti Trumpa.

'Ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se', kaže glumica.

Glumica poznata po ulogama u filmovima poput 'Zamka za roditelje' i 'Opasne djevojke', ali, još i više, po svojem razuzdanom životu i problemima s opijatima, nedavno je posjetila izbjeglički kamp u Turskoj gdje je posjetila Sirijce koji su ondje našli privremeno utočište.

Kaže kako se tijekom posjeta vrlo zainteresirala za islam te puno proučavala Kuran, a na pitanje planira li se možda preobratiti na islam, odgovorila je:

'Ništa nije nemoguće. To je divna religija.'

Dodala je i kako je bila jako zabrinuta da će po povratku u Ameriku imati problema zbog svojih uvjerenja, pogotovo otkako je Trump zabranio ulaz u SAD žiteljima sedam muslimanskih zemalja.

U posljednje vrijeme Lohan dosta vremena provodi s izbjeglicama iz Sirije, a nedavno se susrela i s turskim predsjednikom Erdoganom kako bi s njime razgovarala o statusu izbjeglica i kako im pomoći.

ANKARA, TURKEY - JANUARY 27: American actress Lindsay Lohan meets Turkish President Recep Tayyip Erdogan and his wife Emine Erdogan during her visit at the presidential complex in Ankara, Turkey on January 27, 2017. Turkish Presidency/Yasin Bulbul / Anadolu Agency, Image: 313344313, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

'Turska zaista puno čini da pomogne izbjeglicama. Željela bih ovamo dovesti i predsjednika Trumpa da vidi sve pozitivne stvari koje se događaju i koliko Amerika pomaže. Željela bih o problemu izbjeglica razgovarai i s Angelinom Jolie, Vladimirom Putinom, Donaldom Trumpom… Što više važnih ljudi, to bolje.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:25