SNIMKA NE LAŽE

'MUŠKARCI SU SMEĆE, NIKADA TO NE ZABORAVITE' Djevojka popularnog glazbenika i dobitnika Grammyja otkrila da ju je varao i sve otkrila na Instagramu

 
 INSTAGRAM

Alex Pall, član popularnog američkog pop dvojca The Chainsmokers i dobitnik nagrade Grammy, našao se u vrlo nezgodnoj situaciji nakon što je njegova donedavna djevojka Tori Woodward otkrila da ju je varao i cijelu priču s fotografijama objavila na Instagramu i tako pošteno osramotila poznatog glazbenika.

Fotografije nadzornih kamera zorno pokazuju Alexa Palla u indiskretnoj situaciji s drugom djevojkom. Snimke su nastale u jednoj stambenoj zgradi, a Tori ih je objavila u Instagram pričama u seriji fotografija i snimki na kojoj Alex ljubi i grli nepoznatu djevojku, a svaka je imala i oštru poruku.

- Alex je odvratan. Muškarci su smeće. Nikad to ne zaboravite, napisala je Tori Woodward ispod jedne od fotografija. Kasnije je Woodward optužila sada već bivšeg dečka Alexa da ju je prijavio Instagramu jer je ta društvena mreža u međuvremenu sve pobrisala.

- Gledat će vas u oči i reći vam da vas vole. A onda će vas uništiti u sekundi, napisala je uz drugu fotografiju, koja pokazuje Alexa Palla kako ljubi misterioznu plavušu.

Instagram profili Alexa i Tori prepuni su njihovih zajedničkih fotografija koji svjedoče o naizgled idiličnoj vezi. Čak i njihov pas Cheddar ima svoj profil na Instagramu s 53.000 pratitelja.

he shivers me timbers

Objavu dijeli Tori Woodward (@toriwoodward)

Glasnogovornici Alexa Palla i The Chainsmokersa nisu zasad komentirali ovaj slučaj, a Woodward je ustvrdila kako ovo nije prvi put da ju je Alex varao tijekom njihove četverogodišnje veze.

- Ono što je možda najnevjerojatnije je da se nikada nije ispričao. Nakon što sam ga satima moljakala da iskreno prizna prevaru, uspjela sam tek izvući iz njega da ovo nije bilo prvi put da me je varao. Ona ludara iz Vegasa, pa bijedna manekenka s Instagrama s kojom je snimljen i brojne druge za koje mi se zakleo da ih nikada nije dirnuo.

INSTAGRAM

Također na Instagramu je otkrila kako je Alex Pall pokušao sve kako bi ju spriječio u nakani da izađe s tim u javnost, a između ostalog joj je rekao: 'Ti možeš bolje od ovoga'.

- Tako je, mogu bolje od ovoga, ali ti ne možeš. Ako je ikada postojao trenutak da se moćne muškarce optuži za gnjusno ponašanje onda je to sada.

Tori Woodward koja ima diplomu pravnice Sveučilišta u New Yorku također je pozvala sve muškarce da se suzdrže od varanja svojih partnerica: 'Nemojte biti takvi. Ne bi trebalo biti teško držati se principa osnovnog poštovanja prema ženama u životu'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:52