OBITELJSKO NASILJE

MUŽ AMERIČKE SPORTSKE ZVIJEZDE OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA Lijepa sportašica leži u bolnici s teškim ozljedama, dobio je zabranu pristupa njoj i kćeri

 
Rachael Ostovich i Arnold Berdon
 Instagram

Majstorica borilačkih vještina koja se bori u UFC-ovim natjecanjima, Rachael Ostovich, napadnuta je ovaj vikend u rodnom Honolulu na Havajima i brutalno pretučena. Američki mediji doznaju da je za pokušaj ubojstva uhićen njezin suprug.

Atraktivna 27-godišnja sportašica završila je u bolnici s teškim ozljedama. Navodno joj je između ostalog slomljena arkada, a portal TMZ je tad objavio da ju je napala bliska osoba.

Od policije sad doznaju da je zbog napada uhićen njezin suprug Arnold Berdon (27) s kojim ima kćer. Do svađe i fizičkog obračuna došlo je u njihovom domu, a Berdon, inače također majstor borilačkih vještina, uhićen je u utorak. Optužen je za pokušaj ubojstva i zadržan u pritvoru, piše TMZ.

View this post on Instagram

#theberdons

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

Tek treba izaći pred suca koji će odrediti eventualnu jamčevinu. Ako ga puste iz zatvora, neće smjeti kontaktirati Rachael Ostovich jer je već izdana zabrana prilaska. Član Arnoldove obitelji rekao je za TMZ da borac negira napad i da će na sudu dokazati da nije udario ženu. Ako ga osude za pokušaj ubojstva, mogao bi dobiti i doživotni zatvor.

Ostovich je u siječnju imala zakazan meč protiv Paige VanZant koji je sad otkazan.

View this post on Instagram

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

27-godišnja ljepotica rodom s Havaja u sportski je svijet ušla kao gimnastičarka, cheerleaderica, da bi se potom počela baviti hrvanjem. U judu je osvojila titulu nacionalne prvakinje, a potom je krenula stopama brata i tate koji se bave borilačkim vještinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:01