LJUBITELJICA MODE

NA DINAMOV STADION U SVILENIM ŠTIKLAMA Leyla Hajrović nije mogla odoljeti Manolu Blahniku premda mu je cijena više nego paprena

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2019. u 09:57

Screenshot/Instagram

 

Leyla Hajrović je u srijedu navečer, kao i uvijek, s tribina bodrila supruga Izeta koji je s Dinamom pobijedio norveški Rosenborg. 

Nije nepoznanica da je Švicarka rodom iz Travnika najveća podrška suprugu, što su oboje već više puta naglasili, a također nije tajna ni da voli dizajnerske komade. Tako se i u srijedu navečer prije utakmice slikala u ogledalu i pokazala kakav je outfit odabrala za sportski događaj. 

Osim trendi traperica razrezanih na dnu i na koljenima, sportske jaknice i kričavo roza torbice, uvukla se u plave svilene Manolo Blahnik cipele koje koštaju oko 6.000 kuna, piše Slobodna Bosna.

Hajrovići su poznati po sklonosti prema slavnim potpisima, a Leyla se na Instagramu voli pohvaliti novim ‘ulovima’. Posebno je velika ljubiteljica Louisa Vuittona.

Screenshot/Instagram
 

- Jako sam slaba na cipele i obično nosim neke brendirane, iako u ormaru imam i onih koje sam platila samo deset, dvadeset eura. Ipak, ove skuplje nemjerljivo su udobnije i kvalitetnije, a vjerujem da je to nešto s čime će se svaka žena složiti. Smatram da je to komad u koji se isplati uložiti nešto više novca - rekla je Leyla prošle godine u razgovoru za Jutarnji list.

 

Izet i Leyla su se upoznali u Leylinu rodnom Zürichu, u kojem je Izet, rođen u švicarskom Bruggu, i odrastao, a u vezi su već sedam i pol godina, od čega oko pet u braku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo