MILJENIK PUBLIKE

NA FRESH ISLAND FESTIVAL STIŽE MEGA ZVIJEZDA: Wiz Khalifa drugi put na Zrću, dolaze još PartyNextDoor i Vince Staples

 
 Marko Delbello Ocepek

Uz već prije najavljenog američkog repera Lil Pumpa, vlasnika jednog od najvećih hitova "Gucci Gang", za Grammy nominiranog GoldLinka, britanske senzacije J Hus te DJ uzora Tim Westwooda i Statik Selekte, na Fresh Island Festival stiže mega zvijezda Wiz Khalifa, kanadska r’n’b senzacija PartyNextDoor, hip-hop avangarda Vince Staples te Ty Dolla $ign u sklopu zasebnom koncertnog događaja Zero Day s kojim se tradicionalno otvara Festival.

Na pozornicu Fresh Island Festivala vraća se miljenik publike i jedan od najvećih hitmakera hip-hop glazbe, Wiz Khalifa koji na plažu Zrće dolazi opravdati titulu najboljeg nastupa na Fresh Island Festivalu iz 2016. godine. Wizu će društvo na plaži Zrće raditi PartyNextDoor, kojemu će ovo biti prvi nastup u Hrvatskoj. Partynextdoor član je Drakeove OVO izdavačke kuće i pisac brojnih hitova s Billboard 100 (Wild Thoughts – DJ Khaled feat. Rihanna, Work - Rihanna, Shining,...). Za sve ljubitelje starijeg hip hop prizvuka sa socijalno osviještenim tekstovima, unikatnog audio vizualnog nastupa festivalsku pozornicu Fresh Islanda zapljusnut će val avangarde kalifornijskog repera Vince Staplesa.

Marko Delbello Ocepek

Fresh Island u ovim proljetnim danima okupao je suncem hrvatsku festivalsku scenu te najavio dolazak najvećih svjetskih mainstream glazbenika u Hrvatsku, na plažu Zrće. Festival je na 60% rasprodanog kapaciteta, a organizatori po prvi put očekuju da će se festival rasprodati prije planiranoga pa upozoravaju sve fanove da svoju ulaznicu kupe već sada.

Festival se održava između 10. i 12. srpnja na dvije pozornice - INA STAGE @ AQUARIUS CLUB i RINSE FM STAGE @ PAPAYA CLUB - uz program i pre partije koji počinju već od 8. srpnja u klubovima Cocomo, Kalypso i Rocks te Closing After Festival partija 13. srpnja što uključuje ukupno tjedan dana nezaboravnog festivalskog doživljaja u kojem će uživati više od 10.000 mladih iz 40 zemalja. Festival je na 60 posto rasprodanog kapaciteta, a organizatori po prvi put očekuju da će se festival rasprodati prije planiranoga pa upozoravaju sve fanove da svoju ulaznicu kupe već sada.

Ulaznice za sve domaće posjetitelje su 50% jeftinije i mogu se kupiti trenutno po cijeni od 545 kn u sustavu Entrio.hr ili direktno na www.fresh-island.org.

Kupi ulaznicu za Fresh Island Festival na INA postoji i uštedi 120kn. Više informacija: www.ina.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:11