GOTOVO JE?

NA POMOLU BRAČNI BRODOLOM POZNATIH POSVUDUŠA 'Čim se Kanye oporavi od živčanog sloma, Kim će mu dati nogu, život im je pakao'

 Getty Images / Getty Images

Otkako je pod prijetnjom vatrenim oružjem u listopadu opljačkana u Parizu, Kim Kardashian povukla se iz javnosti. Odnos nje i supruga Kanyea Westa već je tada bio poprilično uzdrman, a ona je željela pauzu u braku i prije nego što je reper hospitaliziran 22. studenog nakon što je imao živčani slom.

Kim pomaže Kanyeu da se oporavi, no kako piše US Weekly, reality zvijezda nije zadovoljna njihovim brakom i želi se razvesti od njega čim osjeti da je pravo vrijeme za to. Navodno planira zatražiti potpuno skrbništvo nad njihovih dvoje djece - trogodišnjom kćerkicom North i jednogodišnjim sinom Saintom.

- Pomaže mu i trudi se opskrbiti Kanyea sa svime što mu je potrebno. No definitivno želi rastavu i zna da ne želi ostati udana za njega jer se već neko vrijeme osjeća zarobljeno u njihovom braku - tvrdi izvor i dodaje da će s obzirom na sve Kim ipak pričekati s podnošenjem zahtjeva za rastavu.

Naime, Kim ne namjerava ništa poduzeti dok se Kanye potpuno ne oporavi od sloma, što bi moglo potrajati... US Weekly također navodi da par ni ne živi zajedno u njihovoj vili na bel Airu, već da Kanye ima unajmljeni dom u Los Angelesu.

- Njihov život poslije pljačke u Parizu pravi je pakao. To je postalo nepodnošljivo - tvrdi izvor.

Od tog dramatičnog dana u Parizu Kim izbjegava društvene mreže i pojavljivanje na javnim događajima.

Zvijezda showa 'Keeping Up With The Kardashian' imala je poprilično turbulentan život. Iza sebe već ima dva braka.

Prvi je s Damonom Thomasom za kojeg je bila udana od 2000. do 2004., nakon čega je započela vezu sa slavnim igračem američkog nogometa Reggiejem Bushem. Nakon što su se razišli, udala se za košarkaša Krisa Humphriesa s kojim je u braku provela samo 72 dana. Kim i Kanye vjenčali su se u Firenci u svibnju 2014. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:15