NOVA PRILIKA ZA BRANGELINU

NA POMOLU POTPUNI PREOKRET Tužna i usamljena Angelina se kaje, nitko nije očekivao da će doći do ovog!?

 Getty Images / Getty Images
Dojmovi oko raspada braka jednog od najomiljenijih holivudskih parova još se nisu slegnuli, a neki i dalje očekuju da će se pomiriti. Nadu u to dao je časopis Star naslovnicom kojom tvrde da je Angelina Jolie požalila zbog zahtjeva za rastavu koji je podnijela te da Bradu Pittu želi pružiti drugu šansu.

Iako je glumac Dan zahvalnosti proveo na otocima Turks i Caicos daleko od djece i uskoro bivše supruge, Star tvrdi da ususret Božiću Jolie ipak osjeća kajanje jer jedan od najvažnijih blagdana u godini neće biti kao prije. Naime, bit će to prvi put u 12 godina da će ga provesti bez Brada pa se, kako pišu, osjeća pomalo usamljeno i krivo jer nije prihvatila Bradovu ponudu da barem blagdane provedu zajedno.

- Tijekom 12 zajedničkih godina imali su posebnu vezu pa se Angelina sada pita je li jednim potezom odbacila ono što je mogla biti doživotna sreća - kaže izvor za časopis Star.

Također, glumica se osjeća pomalo razočarano s obzirom na to koliko je daleko otišla njihova priča s rastavom, a čini joj se i kao da polako gubi bitku.

- Ne sumnjam da svakodnevno sama sebi govori da je napravila veliku pogrešku - tvrdi izvor. Ove informacije Bradov i Angelinin glasnogovornik nisu potvrdili, no njihovi obožavatelji se nadaju da će uskoro dobiti službeni odgovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05