A NEKOĆ JE BILA MUŠKARAC

NA PREMIJERI SU SVI GLEDALI SAMO U NJU Zvijezda američke hit-serije nije nosila donje rublje, a intimne dijelove pokrila je samo trakama

 
 Joseph Martinez / PictureLux / PictureLux / Profimedia

Laverne Cox, zvijezde serije 'Orange Is The New Black' na sinoćnjoj premijeri Charlijevih anđela u Los Angelesu malo što je prepustila mašti.

47-godišnja glumica hrabro je odjenula prozirnu haljinu bez donjeg rublja, a intimne dijelove tijela je prekrila trakama.

Čak su joj i štikle bile od prozirnog materijala.

Američka glumica je poznata i kao aktivistica koja gorljivo zagovara prava transrodne zajednice. U seriji 'Orange Is The Nee Black' glumi transrodnu frizerku i zatvorenicu.

Westwood, CA  - The premiere of Columbia Pictures'
Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dospjela je na prvo mjesto Guardianove World Pride Power liste koja ističe najutjecajnije LGBT osobe na svijetu te je proglašena jednom od 50 trans ikona SAD-a prema izboru Huffington Posta.

Elizabeth Banks and Laverne Cox at the Charlies Angels World Premiere held at Regency Village Theatre on November 11, 2019 in Westwood, CA, USA, Image: 482358209, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Sipa USA / ddp USA / Profimedia
Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Laverne se rodila kao muškarac, ima i brata blizanca, ali je ispričala da se oduvijek osjećala kao žena. Zbog toga je trpjela zlostavljanje u školi, a razmišljala je i o samoubojstvu jer se zaljubila u dječaka.

"Mislila sam da me svijet neće nikada prihvatiti takvu kakva jesam. Već sam napisala i oproštajne poruke u kojima tražim da me se nakon smrti oslovljava kao ženu. Drago mi je što sam ostala živa", rekla je.

-Los Angeles, CA - 11/11/2019 Charlie`s Angels World Premiere
-PICTURED: Laverne Cox
-, Image: 482363914, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia
Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Ovog ljeta Laverne je prekinula dvogodišnju vezu s Kyleom Draperom kojeg je upoznala na Tinderu.

Los Angeles, CA  - Celebrities attend the premiere of Columbia Pictures'
Parisa / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica obožava ženstvene haljine, a na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada NAACP Image odjenula je zavodljivu kreaciju s potpisom naše dizajnerice Matije Vuice.

Los Angeles, CA  - Celebrities attend the premiere of Columbia Pictures'
Parisa / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
-Los Angeles, CA - 11/11/2019 Charlie`s Angels World Premiere
-PICTURED: Laverne Cox
-, Image: 482363900, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia
Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:37