LEGENDARNI KOŠARKAŠ

NA PRIVATNOJ CEREMONIJI SAHRANJENI KOBE I GIANNA Novinara nije bilo, prisutni su bili obitelj i najbliži prijatelji, evo gdje je pogreb održan

 
Kobe s kćeri Giannom
 Mark Blinch / Zuma Press / Profimedia

Kobe Bryant i njegova 13-godišnje kći Gianna sahranjeni su dva tjedna nakon strašne nesreće na privatnoj ceremoniji na groblju Pacific View Memorial Park u Corona del Maru. Fotografa i novinara nije bilo, prisutni su bili tek članovi obitelji i najbliži prijatelji, piše Daily Mail.

Provedena obdukcija je pokazala da su svi poginuli umrli brzom i nasilnom smrću nakon što se helikopter kojim su putovali zbog guste magle zabio u brdo Calabasas.

U nesreći je poginulo svih sedam putnika. Kobe i njegova kći sahranjeni su u petak, a još troje, trener John Altobelli, njegova supruga Keri i kći Alyssa, u ponedjeljak.

Nekoliko tisuća ljudi okupilo se na stadionu Anaheim u Kaliforniji kako bi odali počast nagrađivanom treneru bejzbolske ekipe Orange Coast Collegea poznatog po tome što je svoj tim doveo do četiri titule državnog prvaka i kontinuirano pomagao mladim igračima da ostvare svoj igrački potencijal, ali i uspiju u privatnom životu.

Mnogi od njih su treneru odali počast noseći svoje dresove.

„Mi ni ne znamo kolikim učiteljima, policajcima, vatrogascima, supruzima i očevima je pomogao da se razviju. To je najvrednije nasljeđe Altobella', kazao je njegov prijatelj Josh Belovsky.

56-godišnji trener, poznat pod nadimkom 'Alto', u 27 godina karijere vodio je svoje timove do pobjede čak 700 puta, a prošle ga je godine Američko udruženje trenera bejzbola proglasilo trenerom godine.

Pacific View Memorial Park
Groblje na kojem je sahranjen Kobe Bryant

Javni ispraćaj Kobea Bryanta održat će se 24. veljače u Staples centru. Datum je odabran radi broja 24 koji je Kobe nosio na svom dresu.

Bryantova supruga Vanessa (37) kazala je u objavi na Instagramu da je zbog strašnog gubitka i tužna i ljuta te da svoju patnju teško može pretočiti u riječi.

'Moj um jednostavno odbija prihvatiti da Kobea i Gigi više nema. Ne mogu oba odlaska procesuirati u isto vrijeme. Pokušavam prihvatiti da Kobea nema, no to da mi se Gigi neće vratiti, moje tijelo jednostavno ne prihvaća', kazala je shrvana Vanessa.

Dodala je i kako mora biti jaka zbog tri kćeri koje je trebaju.

Pacific View Memorial Park
Groblje na kojem je sahranjen Kobe Bryant

'Tako bih željela da ova noćna mora završi. Stalno molim za sve žrtve ove strašne tragedije.'

Istraga još nije dala definitivni odgovor na pitanje što je uzrokovalo nesreću, no zna se da je Bryantov helikopter letio po vrlo gustoj magli i da nema naznaka da je letjelica imala nekih tehničkih poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:19