NOVA LJUBAV

NAJBOGATIJI ČOVJEK NA SVIJETU VEĆ LJUBI DRUGU Jeff Bezos viđen u društvu još uvijek aktualne supruge holivudskog moćnika

 Profimedia

Jeff Bezos je u tajnoj vezi s bivšom TV voditeljicom i pilotkinjom helikoptera, otkrivaju američki mediji.

Najbogatiji čovjek na svijetuje viđen u društvu Lauren Sanchez, glamurozne uskoro bivše žene holivudskog mogula Patricka Whitesella.

Šef Amazona Lauren je i upoznao preko Whitesella koji zastupa zvijezde poput Matta Damona i Christiana Balea.

Njih troje su čak i uslikani zajedno na događaju 'Manchester By The Seea', 2016. Godine.

Vijest o njihovoj vezi, pojavila se nakon što je Bezos objavio da se rastaje od supruge MacKenzie Bezos s kojom je bio u braku 25 godina.

Bezos koji teži skoro 140 milijardi dolara, vijest o razvodu objavio je na svojem Twitter profilu.

‘Jako smo sretni što smo pronašli jedno drugo i duboko zahvalni za svaku od 25 zajedničkih godina. Imali smo sjajan zajednički život, a pred nama je također sjajna budućnost u kojoj ćemo i dalje biti roditelji, prijatelji, partneri u poslovnim poduhvatima i projektima te individualci u potrazi za novim avanturama. Iako će oznake sada možda biti drugačije, mi i dalje ostajemo obitelj i prijatelji’, napisao je Bezos u objavi.

Kad je Bezosovo bogatstvo dosegnulo iznos od 105,1 milijardi dolara, CNN je izvijestio da je postao najbogatija osoba u povijesti.

Njegovo se bogatstvo u posljednjih pet godina eksponencijalno povećavalo, a Forbes je 2014. procijenio da iznosi oko 32 milijarde dolara.

Danas Jeff Bezos 'teži' 136,9 milijardi, no ovisno o kretanju cijene Amazonovih dionica, taj iznos na dnevnoj bazi varira.

Pretpostavlja se da on i MacKenzie posjeduju više zemljišta od bilo koga drugoga u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:32