SANJAJU VELIKU OBITELJ

NAJBOGATIJI HRVAT ČEKA DRUGO DIJETE Njegova lijepa supruga, kći slavnih pjevača, u najpopularnijoj talijanskoj emisiji priznala: 'Stiže curica'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.03.2019. u 11:35

Instagram

Cristel Carrisi Lukšić i Davor Lukšić

 

Modna dizajnerica Cristel Carrisi Lukšić i najbogatiji Hrvat Davor Lukšić čekaju drugu bebu. Cristel je sad u petom mjesecu trudnoće dok prvi sin Kay ima godinu dana.

Potvrdila je to lijepa kći talijanskog glazbenika Albana Carrisija (74) (poznatijeg pod umjetničkim imenom Al Bano) i glumice i pjevačice Romine Power, gostujući u emisiji Domenica In na talijanskoj televiziji RAI.

- Cristel čeka curicu - uzviknula je voditeljica, a sretna mama je potvrdila vijest. Beba bi se trebala roditi početkom kolovoza, piše Il Tempo.

 

- Rodit će se u kolovozu kad će njezin stariji brat Kay imati 17 mjeseci. Moji roditelji su jako sretni, uvijek su govorili da žele puno unučadi. Moj suprug Davor i ja nećemo stati na ovome, sanjamo o vrlo velikoj obitelji - rekla je Cristel.

Cristel i Davor oženili su se u rujnu 2016. Prvo dijete im je rođeno u Zagrebu, gdje su ponosni roditelji unajmili raskošnu vilu u vlasništvu nogometaša Luke Modrića.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo