SERENA WILLIAMS

NAJBOLJA TENISAČICA SVIH VREMENA OTKRILA 'Sat vremena prije vjenčanja dobila sam poruku od oca koja je glasila da me neće otpratiti do oltara...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.05.2018. u 11:19

Various, UNITED KINGDOM - Celebrity social media photos!
Pictured: Serena Williams
BACKGRID UK 9 JANUARY 2018 *BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY BACKGRID ARE FOR BACKGRID'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD BACKGRID HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL*
UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com
USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 359767645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

 

Slavna tenisačica Serena Williams koja je prozvana jednom od najboljih sportašica svih vremena najviše zbog svoje sposobnosti prilagodbe terenima gdje je uspjela nadvladati nepredviđene prepreke.

No ta njezina osobina poslužila joj je i izvan teniskih terena - i to na njezin dan vjenčanja kad je čula nešto što bi većina mladenki smatrala najgorom mogućom vijesti.

Naime, Serena je dok je bila u vjenčanici usred fotografiranja za časopis Vogue otkrila kako je primila poruku od svog oca koji joj je napisao kako neće doći na vjenčanje.

To je bilo samo sat vremena prije nego li ju je trebao otpratiti do oltara.

 

Otkrila je to ususret kraljevskog vjenčanja na kojem će gledati svoju prijateljicu Meghan Markle kako korača prema oltaru, možda sama, baš kao i ona prije pola godine.

Alexandra Macon, koja je radila priču o njezinom vjenčanju za Vogue, kazala je kako Serena ovu informaciju nikad prije nije spomenula.

- Samo mogu zamisliti koliko su je emocije preplavile, no ostala je smirena čak i kad su stvari krenule naopako' - napisala je Macon za Vogue.

Njezin otac i trener Robert poslao joj je poruku sat prije vjenčanja da se ne osjeća dobro da ju prati do oltara.

- Bio je u New Orleansu u odijelu i znala sam da je zbilja uzbuđen. No tada mi je napisao: 'Serena, nemoj se ljutiti na mene, no jednostavno te ne mogu otpratiti do oltara. Nisam svoj više. Previše sam nervozan'.

U tom trenutku Serena se nije naljutila ili rastužila zbog same sebe, umjesto toga odlučila ga je utješiti.

'Tata, u redu je, ako ne želiš uopće doći na vjenčanje, i to je u redu. Neću se oko toga uzrujavati, stoga ne želim ni da se ti uzrujavaš - odgovorila mu je.

Kazala je kako mnoge kćeri ne bi vjerojatno reagirale kao što je ona, no da zna kroz kakve je borbe prolazio proteklih godina. Naime, u tom trenutku rastajao se od svoje tadašnje supruge.

- Njegovo zdravlje sada je bolje, no znam da se još uvijek ne osjeća potpuno dobro i savršeno - rekla je.

- Ako ne želi stati pred mnoštvo ljudi, razumijem. Naša obitelj zna što imamo, samo želimo da smo sretni, to je važno i mislim da to nitko ne može promijeniti - zaključila je.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo