RODILA NA STARU GODINU

NAJLJEPŠI POKLON U OBITELJI JESSICE ALBE Muž sinu napisao dirljivu posvetu: 'Tvoja mama je najsnažnija žena koju poznajem, jako si sretan'

 
 Instagram

Slavna glumica Jessica Alba postala je mama po treći put. Na Staru godinu u obitelj je stigao Hayes Alba Warren, prvi sin glumice.

Jessica Alba i Cash Warren u braku su devet godina i imaju dvije kćeri, Haven Garner (6) i Honor Marie (9 i pol). Ove su godine za Novu godinu dobili najljepši mogući poklon, piše magazin People.

Alba je rodila u nedjelju, 31. prosinca, zdravog dječaka i oboje su odmah na društvenim mrežama podijelili fotografije novog muškarca u obitelji.

‘Hayes Alba Warren, 12/31/17, najbolji mogući poklon koji smo mogli dobiti za Novu godinu. Cash i ja smo presretni. Haven i Honor već su opsjednute svojom novom bebom, bratom’, napisala je Jessica.

Cash je uz fotografiju sa sinom napisao: ‘Hayes Alba Warren: Ti stvarno znaš kako zaokružiti godinu! Stigao si koji dan prerano, ali ne možemo biti sretniji! Tvoja mama je najsnažnija žena koju poznajem. Jako si sretan što je imaš kraj sebe. Imaš dvije nevjerojatne sestre koje te već obožavaju i znam da ćeš biti zahvalan što ih imaš da ti pomažu i vode te.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:10