SKY BROWN

NAJMLAĐA PROFESIONALNA SKEJTERICA (11) JEDVA PREŽIVJELA ŠOKANTAN PAD Svi su strahovali za njezin život, a ona obećava povratak: 'Želim zlato u Tokiju'

 
 Profimedia, Youtube

Najmlađa profesionalna skejterica na svijetu Sky Brown (11) podijelila je sa svojim obožavateljima šokantnu snimku pada na poligonu za skateboard prilikom čega se teško ozlijedila. Odmah je prebačena u kalifornijsku bolnicu helikopterom.

Istaknula je da to inače ne čini jer želi prikazati llijepu i zabavnu stranu sporta, ali ovaj put se baš gadno ozlijedila tijekom treninga i željela je svima poručiti da je dobro.

Na svom Instagram profilu i YouTube kanalu objavila je i sninku iz bolničke postelje i emotivnu poruku dok leži pokraj plišanog medvjedića i ružičastog morskog psa.

Fanove uvjerava da je sve u redu iako je natučena i ima ogrebotine, ali obećava da će se vratiti skejtanju još jača.

- Dobro je ponekad pasti. Ponovno ću se ustati i trenirati još upornije. Znam da se u svijetu svašta događa i želim da svi znaju da štogod u životu radili, moraju to činiti s ljubavlju i srećom u srcu.

Sky Brown je rođena u Miyazakiju u Japanu, majka joj je Japanka, otac Britanac, a ona nastupa za Veliku Britaniju. Nada se da će nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju koje su zbog pandemije koronavirusa, odgođene za 2021. godinu, kada će taj sport po prvi puta biti uvršten na Igre.

Sky navodno ima ozljedu lubanje te slomljene kosti na lijevom zglobu i ruci.

- Kada je došla u bolnicu, svi su strahovali za njezin život, rekao je otac istaknuvši da se prilikom pada dočekala na ruku.

- Kaciga i ruka su mi spasile život. Ovo me neće zaustaviti, želim zlato na Olimpijadi u Tokiju. Budite snažni i pozitivni, napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:54