LIJEPA I BOGATA

NAJPLAĆENIJA GLUMICA SVIJETA Njezine filmove vjerojatno nikad niste vidjeli...

 Getty Images / Getty Images

Jennifer Lawrence drugu godinu zaredom predvodi Forbesovu listu najplaćenijih glumica 2016. godine sa zaradom od 46 milijuna dolara prema podacima prikupljenima od lipnja prošle do lipnja ove godine.

Slijede je svima dobro poznata komičarka Melissa McCarthy te Scarlett Johansson. No među top 10 nalaze se i dvije glumice za koje možda i niste čuli.

Na petom mjestu je tako Fan Bingbing sa 17 milijuna zarade, a na desetom Deepika Padukone koja je spomenutom razdoblju zaradila 10 milijuna dolara. Naime, Fan je zvijezda kineske filmske industrije, a Deepika sličan status uživa u Indiji.

No Deepika prihode, osim glumom, ostvaruje i kao model, ima svoj parfem, a i modnu liniju. Investira u nekretnine, zaštitno je lice različitih modnih i kozmetičkih trendova, vlasnica je lanca restorana, pa čak i nogometnog tima. Prema časopisu People With Money, koji se pozabavio onima koji ne zarađuju samo s glavnim poslom, već i raznim ulaganjima, sa svime navedenim u godinu dana Deepika je zaradila 96 milijuna dolara, a vrijednost njezinog bogatstva procjenjuje se na 275 milijuna dolara.

Ova najplaćenija indijska glumica nedavno se spominjala u sklopu afere oko navode rastave Novaka Đokovića. Strani mediji raspisali su se da je srpski tenisač imao aferu s Deepikom jer je ove godine u ožujku viđen kada je u njezinu društvu napuštao restoran 'The Nice Guy' u Los Angelesu.

No, Novak je nakon svega tvrdio da je ova 30-godišnja glumica njegova i prijateljica njegove supruge Jelene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:36