SEKS SIMBOL

NAJPOZNATIJI BRADONJA NA SVIJETU NAKON SEDAM GODINA OBRIJAO ZAŠTITNI ZNAK Rezultat se nije svidio svima, izgleda drugačije: 'Ništa više nema smisla'

 
Jason Momoa
 Profimedia, UPI

Američki glumac Jason Momoa može se pohvaliti da je jedan od prvih ‘bradonja’ - moguće da je trend koji su prihvatili muškarci diljem svijeta upravo on pokrenuo, a ako i nije, svakako ga je nosio bolje od većine, piše Slobodna Dalmacija.

Prezgodni Jason u međuvremenu je postao filmska zvijezda. Čovjek je utjelovljenje 'Aquamana' i neprežaljeni Khal Drogo u seriji 'Igra prijestolja'.

No uza sve to, Momoa je i jedan sasvim običan lik, zaljubljen u svoju suprugu Lisu Bonet i avanturist. Snimio je brojne epizode svojih putovanja po Americi, druženja s obitelji i prijateljima, te sve to stavio na YouTube - njegov kanal prati oko pola milijuna pretplatnika.

Posljednjom je objavom svakako iznenadio mnoge od njih. Objavio je kratki video sa seta novoga filma, 'Dune' u kojemu se u jednoj sceni - brije. Do kraja, od zaštitnog znaka nije ostalo ni 'b', brada je prošlost.

'Zbogom Drogo. Zbogom Arthur Curry. Radim ovo kako bih osvijestio javnost da plastika ubija naš planet', rekao je Jason i krenuo s brijanjem.

'Napravimo zajedno pozitivne promjene za dobrobit našeg planeta. Očistimo oceane i zemlju. Pridružite mi se u mom putovanju. Prijeđimo na razgradivi aluminij', poručio je i riješio se svog zaštitnog znaka koji je nosio zadnjih sedam godina.

Reakcije su, sasvim očekivano, podijeljene. Neki smatraju da se pomladio barem dvadeset godina, drugi su razočarani i 'ništa više nema smisla'... Svakako, zaključio je netko, Jason još uvijek izgleda bolje od većine, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:46