KAO OD STIJENE ODVALJEN

NAJPOZNATIJI SNAGATOR U HOLLYWOODU OTKRIO KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT Leži na milijunima, ali malotko bi se mijenjao s njim

 
Dwayne Johnson
 Mario Anzuoni / REUTERS

Glumac i bivši profesionalni hrvač Dwayne "The Rock" Johnson toliko puno radi da se nekada čini da nema vremena ni pošteno se naspavati.

Johnson je u intervjuu za Variety otkrio da tajna njegove produktivnosti leži u malo sna. Zvijezda filma "Jumanji: Dobrodošli u džunglu" naime spava samo tri do pet sati.

"Moram se probuditi prije nego što sunce izađe. To je dio režima", rekao je Johnson. "Tada nitko nije budan osim mene, vlada tišina te se mogu posvetiti sebi."

The Rock kaže da tijekom tih ranojutarnjih, ili, ako vam je draže, kasnonoćnih sati planira što će raditi tijekom dana, meditira i vježba.

"Često žrtvuje dva sata sna samo da bih mogao u tišini provesti nešto vremena prije nego što se cijela kuća probudi, a to uključuje i životinje", kaže Johnson.

Glumac je otkrio da se ne drži uvijek svog strogog režima te da si nekada da oduška. Međutim, da bi bio produktivan tijekom cijelog dana, Johnson ujutro mora obavezno obaviti dvije stvari.

"Na početku dana moram nešto vremena posvetiti kontemplaciji i vježbanju", rekao je. "To su moja dva sidra i kada se usidrim, mogu raditi. Nakon što napravim te dvije stvari sjednem u svoj auto i odvezem se na snimanje. Kada sam usidren i centriran, mogu raditi 10, 12 i 14 sati ako treba."

Johnson je u intervjuu rekao i da se ne sjeća baš koliko je slobodnih dana uopće imao tijekom 2017. godine.

"Ne sjećam se da je to ikada bilo više od četiri dana. Toliko sam imao slobodno nakon što smo završili snimanje filma "Skyscraper" u Vancouveru", objašnjava. "Osim toga, nikada nisam slobodan duže od kojeg dana."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:21