DAMA PRIJE SVEGA

NAJSEKSI BAKA BALKANA OTKRILA TAJNU SVOGA MEGAUSPJEHA 'Ne služim se prljavim trikovima i ne pjevam o viskiju, za razliku od nekih...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.03.2017. u 13:30

Zagreb,071210.
Tradicionalna humanitarna vecer 'Imota u Lisinskom' na kojoj su skupljali priloge za spas imotskog rodilista. Dio programa bio je posvecen i Vladi Gotovcu, tocno na desetu obljetnicu njegove smrti. Pjevacica Neda Ukraden.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
CROPIX

Neda Ukraden nedavno je objavila trostruki album '50 originalnih pjesama' s 50 najvećih hitova kojima je na simboličan način obilježila 50 godina karijere na regionalnoj glazbenoj sceni.

 

- Nemam drugog recepta za uspjeh osim dobrih i kvalitetnih pjesama. Uvijek sam se trudila publici prenijeti emotivnu poruku jedne žene koja je voljela, patila, bila razočarana i sretna, ali uvijek bez trikova, prljavština, kletvi i ostalih crnih magija koje pozivaju na zlo - izjavila je Neda, a prenose srpski mediji.

Dodala je kako se odlično snalazi u diskoklubovima i velikim dvoranama, a osobito je ponosna na sebe što sve ove godine koliko pjeva nijednom nije izdala vlastite principe.

- Izvanredno vladam scenom i to želim pokazati publici. Ne utrkujem se s onima koji pevaju o Chivasu i Jack Daniel'su... Nemam ja tih para, ni tog budžeta, ali srećom, imam obožavatelje koji su željni i ovakve moje vrste pjesama - zaključila je 66-godišnja Ukraden.

 

ELIPSO

Izdvajamo