NA JAHTI CRISTINA O.

NAJSLAĐI DANI SUPERMODELA I MAJKE ČETVERO DJECE Heidi Klum uživa u medenom mjesecu na hrvatskoj obali

 
 Instagram/Getty images

Poduljem nizu slavnih osoba koje su ove godine za svoju ljetnu destinaciju odabrale hrvatsku obalu ovih se dana pridružila i Heidi Klum.

S jahtom Cristina O, dugačkom gotovo sto metara, 46-godišnja Klum i njezin 29-godišnji suprug Tom Kaulitz, gitarist benda Tokio Hotel, u Hrvatsku su stigli iz Italije, gdje su na tamošnjem otoku Capriju prije nekoliko dana drugi put izmijenili bračne zavjete.

Simbolično, jer se na istoj jahti, izgrađenoj još 1943., udala za vlasnika broda grčkog bogataša Aristotela Onassisa i Jackie Onassis, udovica ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja.

Heidina djeca zajedničkim snagama naslikala su svečani događaj

Inače, Heidi i Tom tajno su se vjenčali u veljači ove godine, a veliko su slavlje ostavili za ljeto, pa su na brodu uz njih bila i djeca koju manekenka ima iz prijašnjih veza te brojni članovi obitelji i prijatelji. Tako je njihovo krstarenje prvo talijanskim dijelom Jadrana, a sada i našom stranom, zapravo medeni mjesec zaljubljenog para, kojem su zbog razlike u godinama na samom početku veze prognozirali brzi rastanak. Da ni približno nije tako Heidi je pokazala i jučerašnjom posvetom suprugu na Instagramu, gdje je napisala:

“Idem s tobom gdje god želiš... čak i do kraja svijeta... preko mora, na plažu...”. A morem su, zaljubljeni do ušiju, novopečeni supružnici početkom tjedna prvo doplovili do Mljeta, dok je prije par dana luksuzna jahta Cristina O viđena u hvarskom akvatoriju, a zatim i kod Šibenika.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Supermodel i majka četvero djece neumorno objavljuje fotografije na svom Instagramu, a mnoge je zbunila slikom na kojoj opušteno pluta unutar špilje, usput napomenuvši da se ne radi o poznatoj Plavoj špilji na Capriju. Jučer je jahta, čiji tjedni najam iznosi vrtoglavih 4,7 milijuna kuna i u koju je uključeno čak 39 članova posade, plovila oko Šibenika. No, za Heidi Klum to ne predstavlja veliki problem jer je još davno dokazala da je puno više od lijepog lica i tijela te da itekako ima nos za biznis.

Instagram

Nekad anđelica brenda Victoria’s Secret i prva Njemica koju je ta modna kuća angažirala za tu ulogu i dalje izgleda senzacionalno, no šetnju modnim pistama ostavila je iza sebe i prvenstveno se prepustila dizajniranju vlastite linije odjeće, ali i uspješnoj televizijskoj, pa i filmskoj karijeri. Ipak, ne propušta pokazati koliko je i dalje u savršenoj formi te zašto je još na samom početku manekenske karijere odabrana da u kupaćem kostimu krasi naslovnicu časopisa Sports Illustrated.

Klum je iznimno uspješna i kao voditeljica i kao glumica, a televizijski angažmani u njemačkoj inačici Top Modela, kao i u američkoj verziji showa, u kojem je doduše samo članica žirija, Heidi su donijeli čak šest nominacija za nagradu Emmy, od kojih je jedan kipić i osvojila. Bila je dio glumačke postave brojnih hollywoodskih uspješnica, iako u manjim ili cameo ulogama, poput filma “Vrag nosi Pradu”, a glumila je i u nekoliko epizoda kultne serije “Seks i grad”. O naslovnicama prestižnih modnih časopisa da i ne govorimo, kao i o brojnim reklamama koje je snimila ili pak top listama najljepših žena svijeta na kojima je godinama bila u samom vrhu.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Jednako kao i poslovni, buran joj je bio i ljubavni život, no iz svake propale veze, barem se čini, nije izašla kao gubitnica. I dok je Tomu Kaulitzu ovo drugi brak, Heidi Klum sudbonosno “da” izgovorila je tri puta. Na vrhuncu slave, 1997. udala za stilista Rica Pipina, a brak je trajao pet godina. Napisi o sljedećoj ljubavnoj vezi, s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, dugo su punili novinske stupce, a prekid je uslijedio upravo kad je manekenka doznala da je s Briatoreom trudna. On je već bio u drugoj vezi, a uz nju je na porodu kćeri Helene, poznate kao Leni, bio glazbenik Seal.

Instagram

Briatore nikada nije priznao ni vidio kćer, ali djevojčicu je posvojio Seal, za kojeg se Klum udala 2005. i s njim dobila još troje djece, sinove Henryja i Johana te kćer Lou. Par se odlučio rastati 2012., a iduće dvije godine Klum je bila u vezi sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom. Iduće tri godine njezina je ljubav bio trgovac umjetninama Vito Schnabel, ali 2017. i tu je vezu manekenka okončala. Prvi put se javno sa svojim novim suprugom Tomom Kaulitzom javno pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu.

Nije dugo trebalo da Tom postavi veliko pitanje, a Heidin je odgovor, naravno, bio pozitivan i odmah objavljen na Instagramu. Čak dva vjenčanja dodatna su potvrda njihove ljubavi, ali i brojne fotografije i postovi na društvenim mrežama, na kojima Heidi Klum ne propušta naglasiti koliko je sretna uz svog muža. Svoje najljepše dane sada pak provode u Hrvatskoj.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:14