MLJETSKI AKVATORIJ

NAKON GLAMUROZNOG VJENČANJA HEIDI KLUM NA LUKSUZNOM BRODU DOPLOVILA DO HRVATSKE Njemački supermodel mladom mužu 'ne da mira' ni dok se tušira

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.08.2019. u 19:42

Heidi Klum releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, ddp USA

Heidi Klum

 

Svjetski poznata njemačka manekenke Heidi Klum (46) je nakon vjenčanja s 29-godišnjim Tomom Kaulitzem na luksuznom brodu doplovila do otoka Mljeta, piše 24Ur.

Supružnici plove na brodu imena Christina O, koja je izgrađena davne 1943. godine i koja je nekoć bila u vlasništvu grčkog bogataša Aristotela Onassisa i njegove žene Jacky Onassis, udovice ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. Impresivni brod dug je čak 99 metara, o gostima na njemu brine 39 članova posade, a tjedni najam broda košta 670 tisuća eura.

Klum i Kaulitz su se vjenčali u Los Angelesu pred uskim krugom ljudi, a potom su dogovori svadbu na brodu na kojem se udala i slavna Jackie O.

Heidi Klum (heidiklum / 12.08.2019): Beautiful water #nofilter
Profimedia, Face to Face

Heidi Klum

 

Na drugom vjenčanju ovog para svi su se danima sjajno zabavljali, uključujući Heidinu djecu iz prijašnjih veza, brojne članove njihovih obitelji i prijatelje. Po dolasku u blizinu Mljeta, Heidi je na Instagramu objavila i nekoliko "storyja", a na jednom od njih svog obožavanog novog muža snimila je dok se tušira.

Instagram

Tom Kaulitz

 

Gitaristu benda Tokio Hotel i glazbenom producentu, koji radi na relaciji SAD - Njemačka, brak s modelom i uspješnom poslovnom ženom drugi je po redu, a njoj treći, piše Slobodna Dalmacija.

Heidi Klum se 1997. godine, na vrhuncu svoje manekenske slave, udala za stilista Rica Pipina, a brak je trajao pet godina. Njezina iduća ljubavna veza izazvala je puno više pažnje i dugo je punila medijske stupce.

Heidi Klum releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, Insight Media

Heidi Klum

 

Tijekom kraće veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, naime, Heidi je ostala trudna, a Briatore nije želio priznati dijete. Rodila je kćer, danas 15-godišnju Helene, poznatu pod nadimkom Leni.

Uslijedila je velika ljubavna priča s glazbenikom Sealom, za kojeg se udala 2005. godine, koji je posvojio njenu kćer Leni, a u braku s pjevačem Heidi je dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9).

Heidi Klum releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, ddp USA

Heidi Klum

 

Za strastvenu ljubav Kaulitza i Heidi saznalo se prošle godine, kad su se kao par pojavili u Cannesu. Uslijedila su brojna pisanja o velikoj razlici u njihovim godinama, mnogi su romansi predviđali kraj, a Heidi Klum se ničim nije zamarala.

"Živite svoj život i ne brinite što ljudi misle! Od takvih briga samo dobivate bore!" - izjavila je u jednom intervjuu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo