SRAMOTNA SITUACIJA

NAKON ŠTO SU GA NOVINARI SNIMILI KAKO IZMJENJUJE NJEŽNOSTI S KOLEGICOM, JUSTIN TIMBERLAKE SE ISPRIČAO SUPRUZI 'Popio sam previše te noći...'

 
Alisha Wainwright i Justin Timberlake
 MEGA / Mega Agency / Profimedia

Justin Timberlake (38) javno se ispričao supruzi Jessici Biel, nakon što je snimljen u razmjenjivanju nježnosti s kolegicom Alishom Wainwright. Na fotografijama tabloida The Sun vidi se da su tijekom noćnog izlaska ispijali alkohol, dodirivali se i držali za ruke. Trenutno u New Orleansu skupa snimaju film 'Palmer'.

"Izbjegavam tračanje koliko god mogu, ali smatram da je važno za moju obitelj da se oglasim o nedavnim glasinama koje povređuju ljude koje volim. Nedavno sam bio izložen oštrim osudama, ali želim da svima bude jasno, između mene i kolegice se ništa nije dogodilo. Popio sam previše te noći i žalim zbog svog ponašanja. Volio bih da sam postupio bolje.

To nije primjer koji želim pružiti svom sinu. Ispričavam se svojoj predivnoj supruzi i obitelji što sam ih izložio u takvu sramotnu situaciju, i fokusiram se na to da budem što bolji suprug i otac. To nije bilo tako. Iznimno sam ponosan na to što radim na 'Palmeru', veselim se što ću nastaviti snimanje tog filma i uzbuđen sam što će ga ljudi moći pogledati", napisao je Justin u objavi na Instagramu.

MEGA / Mega Agency / Profimedia
Alisha Wainwright i Justin Timberlake

Pjevač je u braku sedam godina i imaju sina Silasa (4). Jessica nije komentirala navodnu prijevaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:23