NI NAJVEĆI FANOVI TO NISU ZNALI

Napokon otkriven najveći misterij 'Prijatelja': Evo tko je goli Monicin susjed!

 Screenshot

Pored glavnih likova Rachel, Monice, Phoebe, Joeya, Chandlera i Rossa, kroz seriju 'Prijatelji', jednu od najpoznatijih humorističnih serija svih vremena, s vremena na vrijeme pojavljivali su se i zanimljivi i misteriozni sporedni likovi.

Gunther je obožavateljima 'Prijatelja' dobro poznat, a neke od najsmješnijih trenutaka serije, obilježili su i susreti s ružnim golim tipom - kako ga je ekipa zvala. No čak ni oni najvjerniji obožavatelji ove šestorke, nisu znali tko je utjelovio njegov lik i to sve dok se Van Lulling, novinar Huffington Posta nije bacio na istraživanje ove zagonetke. Tako je napokon otkriveno da je pravo ime susjeda koji je živio preko puta Monicinog stana, a na čijem izgledu su se prijatelji u seriji zgražali, Jon Haugen.

- Postoji samo jedan 'ružni goli tip' i to sam ja. Nikad to nisam javno priznao zato što je filmski studio želio da sve to bude tajno te da se svi pitaju tko sam ja - rekao je Jon i dodao da je to bio najbolji period mog života. Njegovo ime nije navedeno među glumačkom postavom ,a nitko od producenata i redatelja nije se mogao sjetiti o kojem je to glumcu točno riječ, pa se zato spomenuti novinar upustio u opsežno istraživanje i otkrio o kome je riječ.

'Ružni goli tip' u seriji se prvi put pojavio u trećoj sezoni kad je ekipa mislila da je mrtav pa su ga pokušali dotaknuti štapom.

Drugi put je to bilo u petoj sezoni kad je iseljavao iz svog stana, a Ross ga je pokušao šarmirati. na kraju su obojica završili goli na kauči i jeli kolačiće, a lice 'tipa' može se vidjeti tek djelomično.

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:57