ŠUŠKANJA

NARUŠENI ODNOSI HOLIVUDSKOG PARA Veza Bradleyja Coopera i manekenke Irine Shayk pred krahom

Ono što je mjesecima bilo samo nagađanje, očito je postalo i stvarnost jer sve su glasnije priče da je ljubavi slavnog glumca i redatelja Bradleyja Coopera i manekenke Irine Shayk došao kraj.

Provokativna

Naime, prema pisanju MTO Newsa, dobro obaviješteni izvor rekao je kako jedan od najljepših parova Hollywooda više niti ne živi zajedno, a dodatno je šuškanja o kraju veze podgrijala i činjenica da se na nedavno održanoj Met Gali Irina Shayk pojavila sama. Manekenka je zablistala u satenskoj plavoj Burberry haljini dubokog dekoltea, a Cooperov izostanak unatoč najavljenom dolasku opravdan je navodnim poslovnim obavezama.

S druge strane, glavna zvijezda te večeri bila je Lady Gaga za koju se nagađalo kako je glavni razlog poljuljane ljubavi između 44-godišnjeg glumca i 11 godina mlađe ruske manekenke. No, neimenovani izvor tvrdi da se pravi razlog krije u različitom pristupu vezi. I dok je Bradley Cooper oduvijek poznat po tome da privatni život želi držati podalje od očiju javnosti, Shayk preferira otvoreniji i dostupniji odnos prema javnosti i medijima.

Znakovito je, osim Irininog samostalnog izlaska na Met Galu i to što manekenka u posljednje vrijeme sve više objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama.

Loš odnos

Inače, par je zajedno od 2015. godine, a prije dvije godine u ožujku dobili su kćerkicu, Leu de Seine Shayk Cooper. Među njima je sve djelovalo idilično do završetka snimanja filma “A Star is Born”, kada se u javnosti počelo govoriti kako su glavni protagonisti, Bradley Cooper i Lady Gaga puno više od prijatelja i filmskih partnera.

Oboje su to demantirali, a Lady Gaga je čak naglasila da je kemija između njih upravo ono što žele da njihova publika osjeti, ali ništa više od dobro odrađenog posla. Kako bilo, Irina i Bradley posljednji su put viđeni zajedno na dodjeli Oscara, koja će biti upamćena po izvedbi pjesme “Shallow” gdje se raspredalo o kemiji između redatelja i glavne glumice. (M.L.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:29