PROPALA VEZA

NE IDE MU ZAKLINJANJE NA VJEČNU LJUBAV Nicolas Cage nakon samo četiri dana podnio zahtjev za poništenjem braka koji je sklopio s vizažisticom!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.03.2019. u 13:25

Beverly Hills, CA - *EXCLUSIVE* *FILE PHOTOS* Nicolas Cage and Erika Koike got married 4 days ago ... and he's already sick and tired of the union because he's filed for an annulment ... according to court records obtained by TMZ.
Nic and Erika tied the knot Saturday in Las Vegas, the very same day they applied for a marriage license. It sounded impulsive at the time, and turns out it was, because Wednesday Nic went back to court and asked a judge for an order making it so the marriage never happened.
Pictured: Nicolas Cage, Erika Koike
BACKGRID USA 28 MARCH 2019, Image: 423018572, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Nicolas Cage i Erika Koike

Oscarom nagrađeni glumac Nicolas Cage brže se razveo nego što se oženio. Naime, podnio je zahtjev za poništenjem braka samo četiri dana nakon što je potpisao papire s djevojkom, vizažisticom Erikom Koike, pokazuju sudski dokumenti u okrugu Clark u Nevadi.

Cage je dozvolu za brak dobio 23. ožujka i oženio se isti dan u čuvenom casinu Bellagio u Las Vegasu. Zahtjev za poništenjem braka podnio je 27. ožujka, prenosi Huffington Post. Ako sud ne uvaži njegov zahtjev, tada će predati papire za razvod, stoji u dokumentu.

Cage (55) i Koike (35) zajedno su godinu dana, no nije poznato zašto je došlo do ovakve odluke.

Slavnom glumcu ovo je četvrti brak. Šest godina bio je u braku s glumicom Patriciom Arquette, potom se 2002. oženio za Lisu Marie Presley, no razveli su se nakon tri mjeseca. S trećom ženom, Alice Kim, bio je u braku 12 godina i zajedno imaju 14-godišnjeg sina Kal-El. Razveli su se 2016.

- Za mene je to bio šok. Definitivno nisam bio spreman na to i nisam znao što se sprema - rekao je Cage za Guardian prošle godine o razvodu od Kim.

Glumac ima i 28-godišnjeg sina Westona Coppolu Cagea s bivšom djevojkom Christinom Fulton. Inače, i mladi Weston je sklon zaklinjanju na vječnu ljubav pa je tako prošle godine ušao već u treći brak.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo