PROPALA VEZA

NE IDE MU ZAKLINJANJE NA VJEČNU LJUBAV Nicolas Cage nakon samo četiri dana podnio zahtjev za poništenjem braka koji je sklopio s vizažisticom!

Nicolas Cage i Erika Koike
 Profimedia, Backgrid USA

Oscarom nagrađeni glumac Nicolas Cage brže se razveo nego što se oženio. Naime, podnio je zahtjev za poništenjem braka samo četiri dana nakon što je potpisao papire s djevojkom, vizažisticom Erikom Koike, pokazuju sudski dokumenti u okrugu Clark u Nevadi.

Cage je dozvolu za brak dobio 23. ožujka i oženio se isti dan u čuvenom casinu Bellagio u Las Vegasu. Zahtjev za poništenjem braka podnio je 27. ožujka, prenosi Huffington Post. Ako sud ne uvaži njegov zahtjev, tada će predati papire za razvod, stoji u dokumentu.

Cage (55) i Koike (35) zajedno su godinu dana, no nije poznato zašto je došlo do ovakve odluke.

Slavnom glumcu ovo je četvrti brak. Šest godina bio je u braku s glumicom Patriciom Arquette, potom se 2002. oženio za Lisu Marie Presley, no razveli su se nakon tri mjeseca. S trećom ženom, Alice Kim, bio je u braku 12 godina i zajedno imaju 14-godišnjeg sina Kal-El. Razveli su se 2016.

- Za mene je to bio šok. Definitivno nisam bio spreman na to i nisam znao što se sprema - rekao je Cage za Guardian prošle godine o razvodu od Kim.

Glumac ima i 28-godišnjeg sina Westona Coppolu Cagea s bivšom djevojkom Christinom Fulton. Inače, i mladi Weston je sklon zaklinjanju na vječnu ljubav pa je tako prošle godine ušao već u treći brak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:02